2024. 25. Márk

Sport

Vedelek igazoltan távol

Antal Tibor | 2019. Augusztus 10. 13:46:49 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Az elmúlt hétvégén Koch Tamás, a Bajai SK edzője a Jánoshalma elleni kupameccs után azt nyilatkozta a Sugóparti Híreknek, hogy azért készült a gárda megyei I. osztályú csapatok ellen, mert tőlük lehet igazán tanulni és itt jönnek ki a hibák is. Azóta szerdán 2 – 1-es félidő után  11 – 1-re verte a Baja a megyei II. osztályú Bácsborsódot, melynek ez volt az első edzőmérkőzése,  ma pedig a szintén megyei II. osztályú Véméndnél bizonyult jobbnak 4 – 0-ás félidőt követően  7 – 1-re szintén a Vasvári Pál utcában. Gólszerzőink: KIsa 2, Jeszenszky 2, Baladin, Virág, Hercz voltak.

 

 

Mint megtudhattuk, korábban arról volt szó, hogy már ezen a hétvégén indul a bajnokság, de mivel csökkent a csapatok létszáma, így a szezonnyitóra csak két hét múlva kerül sor, így ezek az edzőmeccsek már nem betervezettek voltak, hanem a rögtönzés szüleményei. A délelőtt 11-kor kezdődő meccsen egyébként borzasztó meleg volt, ami igazából a mester szerint arra jó, hogy jobban látszik, ki mennyire tud akarni, milyen a hozzáállása

 

A kispadon ingyenes volt a napozás

 

– Két hét múlva kezdődik a bajnokság, ott egész más meccsek lesznek. Most volt 15 nagy helyzetünk, amiből hetet sikerült berúgni, ott jó ha 3 – 4 lesz egy jobb csapat ellen. Akkor már nem lehet majd ennyit hibázni. Az utolsó edzőmeccset jövő szombaton a Szekszárd U19-es gárdája ellen játsszuk  a Vasváriban, majd  a Géderlak elleni bajnoki következik. – nyilatkozta Koch Tamás a Sugóparti Híreknek.

 

A nézőknek sem volt könnyű

 

A találkozóról egyébként igazoltan volt távol Vedelek Zoltán, akinek ma lesz az esküvője. innen is sok boldogságot kívánunk. Rajta kívül Nagy Előd is hiányzott, akinek sérülése edzője reménye szerint jövő hétre már javulni fog.

 

Facebook galéria: itt

 

 

 


hozzászólok