2024. 23. Béla

Sport

Rangos teniszverseny Baján

Antal Tibor | 2019. Augusztus 11. 09:45:02 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Jövő héten első alkalommal rendez 15 ezer dollár ősszdíjazású férfi tenisztornát a Bajai Tenisz Klub a Petőfi – szigeti Teniszközpont centerpályáin, melyre a belépés ráadásul díjtalan lesz.

 

 

A Baja Openre szabadkártyát kapus a teljes hazai Davis Kupa válogatott, így lesz kiért szorítani a nézőknek. És hogy egy ilyen kupát megfelelő körülmények között meg is lehessen rendezni, abban nagyban közrejátszik, hogy megépült a Dr. Csátaljay István Tenisz Székház első emelete is, hiszen a a tavaly még csak egyszintes épületre az előző terveknek megfelelően ráépítettek.

 

 

Az emeleten szobákat alakítottak ki, mely a nagy teniszversenyek nevét viselik. Így lehet kérni a Roland Garrost, Wimbledont, vagy a US Opent is. De persze a szobák egységesen kemény borításúak, nem salakosak, vagy füvesek. Minden szobához külön zuhanyzó és  wc tartozik.

 

Wimbledon

 

Így néz ki egy szoba

 

Vizesblokk

 

 

A több női verseny után ez lesz az első eset, hogy két nyert játszmáig tartó férfi verseny lesz Baján, de a klub illetékesei szerint valószínűleg nem utoljára, hiszen ilyen jó körülmények nem sok helyen vannak az országban.

 

 

 


hozzászólok