2024. 19. Emma

Sport

Megkezdődött

Antal Tibor | 2021. Július 07. 08:38:39 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Először 2015-ben a város próbálkozott pénzt szerezni a Petőfi – szigeti labdarúgó pályák melletti öltözők felújítására, ami nem járt sikerrel. Majd 2017-ben számoltunk be arról, hogy a Labdarúgás Utánpótlás Alapítvány szintén pályázott a Petőfi – szigeti öltözők felújítására, amit még ugyanebben az évben meg is nyert. 2018. márciusában sajtótájékoztató keretében a látványterveket is bemutatta az egyesület, azóta azonban mégsem történt semmi. Azonban örömmel jelenthetjük, hogy hétfőtől végre megkezdődött a kivitelezés.

Igaz nem az eredeti tervek szerint, hanem “csak” teljes felújításon, energetikai korszerűsítésen esik túl a kissé viharvert épület. Első körben szétvernek mindent, és már az elektromos vezetékek cseréje is folyamatban van. Teljesen megújul a vízvezetékhálózat és a vizesblokkok, valamint a fűtésrendszer is.

Így néztek ki a zuhanyzók

Természetesen a régi nyílászáróktól és burkolatoktól elköszönünk, és külső hőszigetelést is fog kapni az épület. A fő kivitelező bajai Emel Kft.-nek nyár végére kell elkészülnie a munkákkal.

Mindenből új lesz

De addig sem áll meg az élet a focipályákon. Az edzések folyamatban vannak, a labdákat, sportszereket pedig egy erre rendszeresített konténerben tárolják.

Az ideiglenes szertár

hozzászólok