2024. 23. Béla

Sport

Kik tippeltek a legjobban?

Antal Tibor | 2021. Július 12. 10:36:55 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A magyar meccseken megtelt a szigeti EB Klub

A labdarúgó Európa – bajnokság előtt ismert bajai sportolókat, közéleti személyeket kérdeztünk meg arról, vajon szerintük kik fogják nyerni a kontinensviadalt? A 47 válaszadó közül hárman tippeltek az olaszok végső sikerére. Név szerint Kámánné Dr. Bari Bernadett képviselő, Nagy Előd a Bajai LC, és Gyetvai Gergő a Mélykút labdarúgója. Most arról faggattuk őket, miért a taljánokat várták befutónak, akik az előző VB-n ott sem voltak.

Fotó:AFP

-Régóta szimpatizálok az olaszokkal. A magyarokhoz hasonlóan ők is nagyon szenvedélyesek a sportban, az egész nemzetük a válogatott mögött áll. Talán ez a szenvedély és összetartás az oka, hogy egy-egy világesemény kapcsán sok más nemzetiségű sportbarát is az olaszoknak szurkol. Velem együtt.- írta Kámánné Dr. Bari Bernadett.

-Az olaszok legendásan jól védekeznek, ennek képességét talán már az anyatejjel magukba szívják.Amióta viszont Manchini a szövetségi kapitány, a csapat támadó játéka, kreativitása látványosan javult, már a selejtezőkön is rengeteg gólt rúgtak, nagyon egységes csapat benyomását keltették.- válaszolta Nagy Előd.

-Már kiskorom óta Juve drukker vagyok a Buffon, és Del Piero miatt, ezért tippeltem az olasznak- mondta Gyetvai Gergő, de azt is elárulta, hogy a döntőben sima 3 gólos győzelmet várt kedvenceitől.

hozzászólok