2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

Gálos Roland megvédte címét!

Antal Tibor | 2018. December 08. 18:58:51 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Pénteken rendezték a felnőtt magyar ökölvívó bajnokság döntőit Budapesten, a Gerevich Aladár Sportcsarnokban. Férfi 60 kg-os súlycsoportban a Gálos Roland címvédőként lépett kötelek közé, az ellenfele az egri Dányi Dániel volt. A mérkőzés alapján kijelenthetjük, hogy a súlycsoport két legjobbja vívta a finálét. A kemény mérkőzést végül egyhangú pontozással (5 – 0) a Felsővárosi Ökölvívó SE klasszisa nyerte, begyűjtve ezzel negyedik felnőtt magyar bajnoki címét.

 

 

 

– Nagyon jó formába éreztem magam a döntő napján, de sajnos az első menetben elütöttem a kezemet, de így is sikerült nyernem. Egy igen jó ellenfelem volt, akiről azt kell tudni, hogy a 2018 -as ifjúsági világbajnokságon is szerepelt. Most egy kis pihenő következik,   jövőre  a Bocskai István emlékversenyre fogok készülni. – nyilatkozta Gálos Roland a Sugóparti Híreknek.
 
A lányoknál szupernehézsúlyban Fekete Bernadett  sajnos már az első menetben feladni kényszerült a küzdelemet a nála több mint 30 kg-mal nehezebb vecsési Juhász Adrienn ellen. A nagy súlykülönbségre való tekintettel is bátran kijelenthetjük, hogy szépen csillog a bajnoki ezüst érem.
 
 
 


hozzászólok