2024. 23. Béla

Sport

Vereczkei Zsolt Príma díjas!

Antal Tibor | 2018. December 08. 18:18:32 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Áder János és Vereczkei zsolt

 

Péntek este kiosztottàk az idei évi Prima és Prima Primissima díjakat. Ami számunkra a legfontosabb, sport kategóriában Kozák Danuta, Dr. Magyar Zoltán és Vereczkei Zsolt, a Bajai Spartacus SC háromszoros paralimpiaia bajnoka (és négyszeres bronzérmese) voltak a jelöltek.  Primák közül a szakmai zsűri Dr. Magyar Zoltánnak ítélte oda a Prima Primissima elismerést. A kategória győztese tehát Dr. Magyar Zoltán lett, de Kozák Danutához hasonlóan Vereczkei Zsolt is Príma díjat vehetett át. A közönségszavazást L. Ritók Nóra pedagógus nyerte.

 

Fotók: Róth Tamàs

 

Ezúton szeretnénk megköszönni minden szurkolónak, rajongónak, tàmogatónak, aki szavazott, smst küldött, figyelemmel kíséri Vereczkei Zsolti pàlyafutàsàt és gratulàlunk minden Primának, valamint Prima Primissimànak! Hatalmas megtiszteltetés volt ennyi tehetséges és elismert hazai nagyság között tudni a paraúszàs legendáját, és büszkék vagyunk Zsolt helytállására. Köszönjük, hogy az elmúlt egy hónapban az országos, és a bajai médiák segítették interjúikkal Zsolt “kampányát” Köszönjük, hogy hírességek, közöttük Hosszú Katinka, Pásztory Dóra és Vajna Tímea, buzdítottàk szavazásra a saját követőiket Zsolt érdekében. A cél és a következő időszak munkája továbbra is ugyanaz: bebizonyítjuk, hogy fogyatékosnak lenni nem azt jelenti, vesztesnek lenni! Hajrá, magyar parasport, hajrá Tokío 2020!  – szólt a Magyar Paralimpiai Csapat közleménye..

 

 

 

 

Megkérdeztük természetesen Vereczkei Zsoltot is, hogy érezte magát a gálán, és mit szól az eredményhez?

 

– Óriási megtiszteltetés, óriási élmény, és fantasztikus érzés, hogy egyáltalán a legjobb három közé bekerülhettem a kategóriában. A gála a Művészetek palotájában volt, ahol rengeteg ember előtt vehettem át a Príma díjat. Hálás köszönet mindenkinek, aki szavazott rám, hogy esetleg a közönségdíjat megszerezzem. Most egy rövid pihenés következik, majd jövőre 2 – 3 nemzetközi versenyen fogok részt venni. ha ez jól sikerül, akkor irány a malayziai VB, de az egyelőre még nagyon messzi van.

 

 


hozzászólok