2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Nemzetközi mérkőzést játszottak a LUA Baja kis focistái!

LUA Baja facebook oldala | 2018. December 10. 08:30:38 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A december beköszöntével, illetve az utánpótlás bajnoki mérkőzések és a Bozsik tornák befejezésével a LUA Baja növendékeinek nem ért végett a 2018-as fociszezon, mert 2018. december 8.-án igazi erőfelmérésre került sor Baján. Nemzetközi mérkőzést játszottak a LUA Baja U9-U10-U11-U12-U13-as kis focistái a lengyel WSP Wodzislaw együttesével.

 

 

Szombaton nem a legideálisabb időjárás fogadta a két együttes korosztályait, de ez nem zavarta a gyerekeket, mert nagyon élvezetes, nagy iramú rendkívül jó színvonalú mérkőzéseket játszottak egymás ellen. A mérkőzéseken az U9-U10-U11-es korosztályokban a LUA Baja csapatai, az U12-U13-as korosztályokban a lengyel gyerekek diadalmaskodtak.

 

 

A mérkőzések mellett nem csak a gyerekek gazdagodtak rengeteg új élménnyel, hanem a két egyesület vezetői és edzői is megállapodtak a további folytatásról. Amely nemcsak egymás elleni mérkőzésekből fog majd állni, hanem edzőtáborokról és edzőkollégák vendéglátásából, és szakmai gyakorlati utakból Baján és Wodzislawban.

 

 

 

 

 


hozzászólok