2020. 10. Amália

Magazin

Elveszett és megtalált gyűrű

Antal Tibor | 2018. November 10. 18:39:03 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Nem mindennapi történetet oszthatunk meg önökkel, ami a héten a bajai piacon zajlott le. Latin Erika, a fényképsorozatairól is híres gombaárus ugyanis a szerdai roham hevében olyan sebesen szolgálta ki kuncsaftjait, hogy a gyűrűje ujjáról az egyik vevő által vásárolt gombászacskóba csúszott. Nem is akármilyen karikáról volt szó, hanem egy egyedi darabról, amit férje ajándékozott neki a 20. házassági évfordulójukra.

 

 

Már a vásár közben feltűnt, hogy az értékes ékszer elveszett, azonban azt természetesen nem tudta a kofa,  pontosan kinek a tasakjába kerülhetett. A modern kor szokásainak megfelelően a közösségi portálokon meg is indult a keresés. Sokan megosztották Erika felhívását, és a fél város szurkolt neki.  Ennek köszönhető, hogy a gyűrű előkerült, méghozzá egész váratlanul. Egy hölgy  a szombati piacon odasétált Erika standjához, és csak ennyit mondott:

 

 “- Erika hoztam magának valamit…”

 

 

Gitta néni egyébként most nem vett gombát Erikától, (még ha mint a példa is mutatja, néha aranyat ér) mivel a szerdán vásárolt csiperkét csak tegnap készítette el. Ekkor vette észre, hogy a gyűrű véletlenül hozzá került.

 

– Tudtam, hogy hozzám csak jó emberek járnak! Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást! Elmondhatom, hogy szerda óta csak azt hallottam mindenkitől: Erika nyugi meglesz az a gyűrű, mert van hitünk az emberekben a jóságban, és vannak tisztességes emberek. Bajai piac ÉN ÍGY. SZERETLEK – írta Erika közösségi oldalán.

 

 

 


hozzászólok