2020. 10. Amália

Közélet

Büszkék lehetünk gyermekeinkre

Antal Tibor | 2018. November 10. 16:41:25 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton idén utoljára (immár hetedik alkalommal) lendült támadásba Bátori Magdi néni gyermekcsapata a város környékét elborító szeméthegyekkel szemben. A helyszín ezúttal a Parkerdő széle, valamint a Bokodi út, a vendégek pedig a kyokushin karate növendékek voltak.

 

 

Szemétből persze most sem volt hiány. Akadt aki wc csészét, fotelt, kanapét, hűtőt vagy épp porszívót talált, de a leggyakoribbak az autógumik, a régi tv alkatrészek, és a ponyvák voltak. Így feltehetően megint egy – két vállalkozásról van szó, akik ezekben a munkakörökben mozognak.

 

Egy kis tévézés is színesítette a programot

 

A gyerekek persze most is nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába, akik közül a legfiatalabb még óvodás korú volt. Jó lenne, ha páran elgondolkodnának ezeken a fotókon.

 

 

Sajnos a legnagyobb szemeteket – akik itt hagyták ezeket a dolgokat az erdőben – szinte lehetetlen rajta kapni. Pedig az igazi, és talán egyetlen megoldása  ennek a problémának.

 

 

A munka végeztével a gyerekek jutalmat kaptak, és most is le lett verve az a tábla, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a területet bajai gyermekek tisztították meg a szeméttől. Reméljük tartós lesz, mert az előző négyet feltehetően a szemét idehordói kiszedték, összetörték rövid időn belül.

 

 

Facebook galériánk itt:

 

Az első konténer

 

A második kupac

 

Egy értékes felirat

 

 

hozzászólok