2019. július 20. Illés

Magazin

Szuper hangulat a Malomban

Antal Tibor | 2018. november 11. 15:22:38 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Fotó:Tihanyi Tamás

 

2018.november 10-én szombaton  tartották meg Baján a Malom étterem nagytermében a Márton napi jótékonysági bált  a Damjanich Utcai Óvodásokért Alapítvány javára, melynek főszervezője Bach-Nyiraty Brigitta, az Alapítvány kuratórium elnöke, a Damjanich Utcai Tagóvoda vezetője volt.

 

 

- Damjanich Utcai Óvodásokért Alapítvány”javára immár harmadik alkalommal rendeztünk meg a bált. Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan megtiszteltek jelenlétükkel és teltházas rendezvényt tudtunk lebonyolítani. Bátran kijelenthetjük, hogy a Márton napi mulatságunkból sikerült hagyományt teremtenünk. - fogalmazott a főszervező.

 

Fotó:Tihanyi Tamás

 

A megnyitó beszédet követően meglepetés műsor várta a vendégeket. Az óvoda óvónői és szülők tánccal kedveskedtek a vendégeknek. Felkészítőjük Nagy Judit, Magic Dance tánctanára volt.

 

Videó a műsorról:

 

 

 A jó hangulatról, a hajnalig tartó mulatozásról a vaskúti Bohémek zenekar gondoskodott. Éjfélkor tombolasorsolás színesítette a programot, melyen a felajánlásoknak köszönhetően sokféle ajándék talált gazdára.

 

A tombolasorsolásra felajánlott tárgyai

 

A szervezők ezúton is köszönik támogatóinknak a felajánlásokat. A bál teljes bevételét a Damjanich Utcai Óvodásokért javára ajánlották fel.

 

Facebook galéria: itt

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment