2020. 27. Hella

Közélet

Megújul a focipálya

Antal Tibor | 2018. Feburár 09. 16:37:37 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ilyen állapotban volt a pálya

 

Pár hete számoltunk be arról, hogy Teket Melinda, a bajai 5-ös számú választási körzet (Alvég egy része) önkormányzati képviselője felmérte, hogy a körzetében melyek lennének a legfontosabb tennivalók, és észrevételeit el is juttatta az illetékeseknek, hogy lehetőség szerint építsék be a 2018-as költségvetésbe.

 

Korábbi cikkünk:

https://sugopart.hu/kozelet/javaslatok-a-koltsegveteshez

 

Ezek között szerepelt, hogy a Meggyfa és Platánfa utca közötti játszótér focipályáját újítsák fel. Nos, úgy tűnik, hogy nyitott kapukat döngetett ez ügyben, hiszen bár a költségvetést csak február végén fogják elfogadni, a focipálya felújítása már ma délelőtt  megkezdődött.

 


A dimbes – dombos részeket markolókkal simították el

 

A munkálatokat a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft munkatársai végzik. Információink szerint a pályát füvesíteni fogják, és a kerítést is felújítják, amiből már csak az oszlopok maradtak. Feltehetően a már korábban elszállított balesetveszélyes focikapukat is pótolják.

 

 

Arról azonban már most beszámolhatunk, hogy a játszótér két padjának, valamint asztalának elhasználódott farészeit kicserélték, valamint egy fát kivágtak a focipálya mellett.

 

A város több játszóterén is megújultak a padok

 

A helyzet a munkanap végén

 

 

 


hozzászólok