2020. 25. Géza

Közélet

Egy nem mindennapi szalagavató

Antal Tibor | 2018. Feburár 09. 15:15:02 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Csütörtök délután került sor a Jelky András Szakközépiskola és Szakképző szalagavató ünnepélyére az MNÁMK Sportcsarnokban. A végzősök bevonulása, és a himnusz és a versek elhangzása után Wetzl Attila intézményvezető mondott beszédet, aki az “és még mindig én vagyok az igazgató!” felkiáltással zárta a sorait, mivel tévesen volt igazgatóként köszöntötték a szalagavató elején, ami nagy derültséget teremtett. Az igazgatónak egyébként a végzősök közül Konyhás Noémi tűzhette fel a szalagot.

 

Wetzl Attilának Konyhás Noémi tűzhette fel a szalagot

 

Ezt követően az osztályfőnököknek, majd a kiemelkedő eredményeket elért tanulóknak tűzte fel a szalagot a direktor, az osztályoknál pedig az osztályfőnöknek jutott ugyanez a szerep. A hivatalos rész letudása után megkezdődött jó értelemben az össznépi őrület, ami demonstrálta hogy mennyire sokoldalúak- sokszínűek az iskola tanulói. Láthattunk például tánc és énekprodukciókat, de a humor sem állt messze a fiataloktól. Sőt, az iskola tanárai is felléptek egy tánc, és egy énekprodukcióval.

 

 

Természetesen a szokásos vetítés sem maradhatott el az elmúlt négy év legemlékezetesebb pillanataiból, amit a bécsi keringő követett. Utána a táncban résztvevő fiatalok szüleiket is felkérhették, illetve össznépi fotózás kezdődött el a parketten.

 

 

A szalagavató sorozatnak ezzel még nincs vége. Ma a Bereczki Máté Szakképző és Sportiskola következik, jövő csütörtökön pedig a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola zárja a sort a Júlia bállal.

 

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2021701547869887

 

 

 

 


hozzászólok