2020. 25. Orbán

Humor

Szinkronúszás szárazon:)

Antal Tibor | 2018. Feburár 09. 10:21:51 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Valljuk meg a szalagavatók városszerte kicsit egy kaptafára vannak beállítva: himnusz, köszöntők, igazgatói beszéd, szalagtűzés, vetítés a diákok fotóiból, betanult tánc, szózat, és mindenki boldog: szülők – diákok – tanárok egyaránt. A Jelky András Szakközépiskola és Szakképző viszont úgy tűnik kicsit kilóg a sorból. A kötelező formaságok persze itt is megvoltak, azonban a műsor összeállítása jócskán eltért a többi iskolánál megszokottnál.

 

 

Például a tanárok is felléptek egy tánc- valamint egy  énekprodukcióval, meglepetés programként egy végzős lány(Hajdú Lili) apukája is elénekelte a Bikini: Közeli helyeken című számát, de a vicces fellépésekből sem volt hiány. Láthattuk például az állítólagos Activity világbajnokot és társait, de az internet világát is kifigurázták.

 

Dömény János igazgatóhelyettes ismét hozta a formáját

 

Az igazi show azonban a 12 F műsora volt, amit osztályfőnökük Banász Katalin konferált fel.  Mint megtudhattuk, az osztály egy igazi közösség, akik rengeteg kiránduláson vettek részt az évek során, valamint hogy az érettségivel kapcsolatban csak egyet szeretnének: megúszni.

 

 

 

Gyorsan kiderült, hogy a műsor szempontjából ez mit jelent, hiszen a fiúk szinkronúszást adtak elő, méghozzá szárazon, amivel nagy sikert arattak.

 

Videó:

 

 

 

A szalagavató többi történésével hamarosan jelentkezünk.

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2021701547869887

 

 

 

 

 


hozzászólok