2024. 2. Zsigmond

Sport

Gálos Roland megnyerte a Bocskai kupát!

Antal Tibor | 2018. Feburár 10. 20:52:12 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton már a döntőket rendezték a 62. Bocskai István Nemzetközi Emlékversenyen Debrecenben. 60 kg-os súlycsoportban a bajai Gálos Roland a fehérorosz világbajnoki bronzérmes Dzimitry Asanovval került össze, aki a riói olimpián is szerepelt. Nos, a Felsővárosi Ökölvívó Club versenyzője nem okozott csalódást, hiszen a kazah, az angol és az orosz ellenfele után a fehéroroszt is legyőzte. Igaz a többiekkel ellentétben nem egyhangú, hanem 4 – 1-es pontozással.

 

Gálos Roland a dobogó tetején. A kép előterében Gálos Tamás edző

 

– Nagyon elégedett vagyok Roli bokszolásával, és nem csak én hanem mindenki a válogatottnál is. nyilatkozta Gálos Tamás edző és egyben Roland édesapja a Sugóparti híreknek. Roland végig irányított, és gyakorlatilag egy karcolás nélkül megúszta a meccset. A fehérorosz szemöldöke viszont felrepedt, ha jól emlékszem a második menetben.

 

Fotók: Gálos Tamás facebook oldala

 

Ezzel Gálos Roland 2015 után második alkalommal nyerte meg a Bocskai emlékversenyt, és ezúttal egy angol mellett a torna legjobb bokszolójának is megválasztották. Sokat nem pihenhet, hiszen jövő szombaton már a Hamburg színeiben bokszol a Bundesligában. Emellett meghívást kapott az U22-es Európa – bajnokságra is melyet márciusban rendeznek meg.

 

A Bocskai István emlékverseny döntőit ma este (február 10) 22.15-től felvételről közvetíti az M4 Sport csatorna!

 

 

 


hozzászólok