2024. 2. Zsigmond

Sport

Több labdát adtak el, mint hurkát

Antal Tibor | 2018. Feburár 11. 10:26:32 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton folytatódtak a Dog – Pet BT Bácska Kupa felkészülési labdarúgó torna mérkőzései Baján a Petőfi – szigeti műfüves pályán. A megyei I. osztályú Bácsalmási PVSE a megyei II. osztályú Érsekcsanáddal játszott, és bár papíron az almásial sokkal erősebbek, az első félidőben ez nem nagyon mutatkozott meg a pályán a két gárda között. Vanó Sándor a PVSE edzője a gyenge játék miatti elégedetlenségét  a “több labdát adtok el, mint a szomszédban hurkát” bekiabálásával fejezte ki, utalva a szomszédos Bácskai Hurka-. és Kolbászfesztiválra, de volt a “gyerekek nem cseréltünk még térfelet szóljatok már neki is” egy rossz megoldás után.

 

Vanó Sándor

 

A félidő 1 – 0 volt az almásiaknak, akik edzójük kérésére a második játékrészre begyorsították a játékot, a csanádiak pedig láthatóan elfáradtak. A végeredmény 5 – 1 lett a Bácsalmásnak. Így a Bácsalmás játszhatja jövő hétvégén a döntőt a Szeremle ellen.

 

Túri István is Bácsalmáson folytatja

 

Mint megtudhattuk a Bácsalmás erősített a tél folyamán. Leigazolták Baladin Dominikot és Sibalin Dánielt Bajáról, Túri Istvánt Szeremléről, aki az utóbbi szezont kihagyta, Illés Dánielt a III. Kerületi TVE-től. A távozók között a szabadkai kapus Füstös Krisztián szerepel, aki Makóra igazolt, Bögre Károly pedig családi okok miatt nem vállalta a tavaszt.

 

 

Érsekcsanádon változás, hogy Farkas Krisztián kapus abbahagyta, helyére Dunafalváról Eke Istvánt igazolták. Horváth László érkezett Mórágyról, aki a Tolna megyei településről Érsekcsanádra költözött, A veszteségek között szerepel még Hamvas Roland aki abbahagyta, A tavaszi szezonra a célkitűzések között szerepel a 4-6. helyezés elérése, valamint két fiatal beépítése a csapatba. A gárda még erősödhet a sérültek felépülésével, hiszen Schulcz Ákos és Kertész Donát még mindig sérült. Felépülésük márciusra várható.

 

Borota – Bácsalmás ifi 6 – 4

 

De nem csak a bácsalmásiak felnőtt csapata játszott szombaton a szigetben, hanem az ifi is, mely bár 4 – 3 -ra vezetett a Borota ellen, végül győzedelmeskedett a rutin, a végeredmény 6 – 4 lett a Borotának.

 

A mérkőzés legjobbjai a partjelzők voltak, akik teljesítményével a Borota edzője is elégedett volt

 

A Dog – Pet Kupa tervezett másik szombati mérkőzése a Bajaszentistván – Felsőszentiván a szentivániak visszalépése miatt elmaradt.

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/B%C3%A1csfoci-272423143222735/photos/?tab=album&album_id=392943941170654

 

 

 

 


hozzászólok