2021. 20. Fábián, Sebestyén

Közélet

Megkezdődött a Kolbászfesztivál

Antal Tibor | 2018. Feburár 10. 12:04:39 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton délelőtt 10 órától megkezdődött a XI. Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál a Petőfi – szigetben. A viszonylag korai időpont, és a kissé hideg miatt kezdéskor a kolbászsütő verseny résztvevői, és az árusok kivételével még csak lézengtek az emberek, de utána szépen csordogáltak lefelé.

 

 

Köztük azok is, akik a Házasság hete rendezvénysorozat nyitóprogramjaként szívalakban álltak össze a rendezvénysátor előtt, majd a megadott jelre szeretlek felkiáltással elengedték héliumos lufijaikat.

 

 

Visszatérve a kolbászos témákra, már jelen van a fesztivál sztárvendége Szőke András, megkezdődött a dagasztás,és a töltés, sőt valahol már sülnek a kolbászok is, az aláfestő zenéről pedig Bácska Tamburazenekar gondoskodik.

 

Szőke András

 

A sátor mellett szabadtéren is zajlik az élet. A gyerekeket gokartos ügyességi pálya, és vicces fényképező fal is várja, és a két rózsaszín malac kabalafigurával is lehet pózolni.

 

 

 

A folytatásban 12.30-tól zenél a Pántlika zenekar, 14 órától lesz Szőke András Stand Up Comedy-ja, 17 órától pedig a Fifty – fifty koncertezik.

 

A Fesztivál további programja:

 

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2024171154289593

 

 

 

 


hozzászólok