2024. 25. Márk

Sport

Épül az emelet

Antal Tibor | 2019. Április 29. 08:51:23 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

2018. július 8.

 

“Február elején kezdték meg a régi viharvert Tenisz székház bontását Baján a Petőfi – szigetben, és pénteken már az átadóra is sor került. Az új létesítmény a Magyar Tenisz Szövetség 39 millió forintos támogatásának köszönhetően készülhetett el. Ebből a kétszintesre tervezett épület első szintjét építették meg az idén (egy ideiglenes tetővel), majd újabb 20 millió forint bevonásával jövőre az emeleti rész is elkészülhet, ahol 7 szobát szeretnének kialakítani, amik szállásként funkcionálnának.” – írtuk tavaly júliusban De ugye sokszor volt már úgy, hogy az ígért fejlesztésekre aztán az élet rácáfolt. Nos, ez a tenisz székház esetében nem így van, hiszen ebben a hónapban elbontották a tavaly elkészített tetőt, és megkezdődött az emeleti szint építése, melynek a tervek szerint június 30-ig kell elkészülnie.

 

2019.IV.28.

 

Terveink szerint a konstrukciós munkálatok alatt a székházunk földszinti része a szükséges biztosnági létesítmények kialakításával használható marad.

 

 

Emellett további örömteli hírekről is be tudott számolni nekünk Kontra György, a Bajai tenisz Klub elnöke:

 

– Városunktól és a Magyar Tenisz Szövetségtől érkező források felhasználásával megújulnak az 1-5-ös számú pályáink, székházunk megkapja az emeleti részt, ahol 6 darab kétszemélyes lakórész készül el, valamint a következő téli szezonra újabb két pályát (6-os, 7-es) fedünk be teniszsátorral. Így összesen 5 fedett pályánk lesz, melyből az új kettő az utánpótlás nevelés szolgálatába áll majd. Jelenleg 75 gyerek/fiatal teniszezik a program keretein belül.Az 1-5 pálya rekonstrukció: április 15-i kezdés, május 20-i véghatáridő. A szabadtéri tenisz-szezon április 15-től kezdődik a 6-10-es pályákon. Az új teniszsátor: a szükséges installációs munkák a kültéri szezonban folyamatosan elvégződnek, melyek a pályák rendeltetés szerű használatát nem fogják befolyásolni. Az új sátor felállítása szeptember végére, október elejére tervezett a 6-7-es pályák felett.

 

.

 

 

.


hozzászólok