2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Ilyen lett a Tenisz székház

Antal Tibor | 2018. Július 08. 12:35:41 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Február elején kezdték meg a régi viharvert Tenisz székház bontását Baján a Petőfi – szigetben, és pénteken már az átadóra is sor került. Az új létesítmény a Magyar Tenisz Szövetség 39 millió forintos támogatásának köszönhetően készülhetett el. Ebből a kétszintesre tervezett épület első szintjét építették meg az idén (egy ideiglenes tetővel), majd újabb 20 millió forint bevonásával jövőre az emeleti rész is elkészülhet, ahol 7 szobát szeretnének kialakítani, amik szállásként funkcionálnának.

 

Az egyik öltöző

 

Az új épületben egy női és egy férfi öltöző kapott helyet 2 – 2 tusolóval és egy wc-vel, de emellett külön is van mellékhelység mindkét nemnek ami a folyosóról nyílik. Található itt még raktár,  iroda, konyha és büférész, de a legnagyobb durranás a hatalmas társalgó, ahol meccseket is lehet nézni, vagy olyan legendás bulikat tartani, amiről az Evezős centrum is híres volt egyesek szerint.

 

A legnagyobb durranás a társalgó

 

Itt lehet majd meccseket nézni

 

Az új épület a Dr. Csátaljay István Tenisz Centrum nevet kapta.  dr. Csátaljay István  nagyon sokat tett a tenisz bajai meghonosodásáért és népszerűsítéséért.

 

A névtábla

 

És hogy mennyire lesz funkciója a Tenisz centrumnak azt az is jelzi, hogy idén nyáron egy 15.000, és egy 25.000 dollár összdíjazású WTA (női) tornát is rendeznek Baján.

 

A virágtartó is stílszerű

 

A büfé részleg

 

A folyosóról nyílik minden

 

Oldalról

 

A pályák felöl

 

A töltésről nézve

 

Vizes blokk

 

 

 


hozzászólok