2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Újabb bajai válogatott

Antal Tibor | 2019. Április 28. 21:02:14 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Zarándó Péter személyében újabb válogatott sportolója lett a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Bajának! Április 29-én hétfőn kezdi meg Tatán az olimpiai faluban a felkészülest a junior Európa bajnokságra, melyet Romániában fognak megrendezni. Zarándó a 75 kg-os súlycsoportban aMagyar Kupa győzelmével vívta ki első számú válogatottságot.

 

 

Zarándó Péter és Gálos Tamás

 

– Az Eb-t júniusban rendezik. reméljük felkészülése sérülésmentes lesz, így jó állapotban képviselheti hazánkat és kis városunkat Baját! A felnőtt vonalon május 4-5 a válogató női szakában Fekete Bernadett indul szintén a kontinens viadal indulási jogáért +81kg ban.- nyilatkozott Gálos Tamás edző.

 

Fekete Bernadett

 

Férfi vonalon Gálos Roland április 27-én hivatalos ruhapróbán vett részt a magyar olimpiai bizottságban a válogatott keretnek a felnőtt Európa játékokra készült öltönyt, nadrágot inget és cipőt próbálhatta fel, amin el fogják végezni a megfelelő igazításokat

 

Gálos Roland

 

A felnőtt Európa játékok szinten júniusban lesz Fehéroroszország fővárosában Minszkben. Így három válogatott sportolóért szoríthat az ökölvívást kedvelő bajai lakosság! Május végén várhatóan bővül a csapat egy felnőtt versenyzővel is, akit a tervek szerint június elején sajtótájékoztató keretén belül mutat be az egyesület.

 

 

 


hozzászólok