2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Bombaeredmény Dusnokon!

Antal Tibor | 2018. Június 02. 19:39:58 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton Dusnokon rendezték a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának rangadóját, ahol a helyi kedvencek a listavezető Géderlakot fogadták. A dusnokiak igazából a Borotával vannak nagy csatában a bronzéremért, míg a fordulót megelőzőn a Géder előnye egy pont volt  a címvédő Sükösddel szemben. Igen ám, de mindenki tudta, hogy Dusnokon nem lesz egyszerű nyerniük. Arra azonban a legvérmesebb hazai szurkolók sem számítottak, hogy a vége egy mindent elsöprő gólcunami lesz. Ugyanis a Dusnok 3 – 1-es félidőt követően 8 – 2 arányban lépte le a bajnokesélyest!

 

 Fotó: Dusnok KSE facebook oldala

 

Dusnok – Géderlak 8 – 2 (3 – 1)

Dusnok, 300 néző

Vezette: Kiss (Polyák, Bárth)

Gólszerzők: Bolvári Z 2, Mirza 2, Csobolya 2, Hodován B, Mindszenti ill. Mazán, Vincze

Kiállítva: Bolvári D 81p ill. Salamon 70p

 

A dusnoki csapatból a 2 gólt is szerző Csobolya István értékelt: Sokkal jobban akartuk a győzelmet, mint a Géderlak, és minden össze is jött. Az elején kicsit szerencsénk is volt, de végig jobbak voltunk. Nekem úgy tűnt, hogy 4 – 2-nél elfáradtak, Salamon kiállítását követően pedig a fiataljaink átrohantak rajtuk, és tetszés szerint értük el a góljainkat. Gratulálok a csapatnak.

 

Szombati eredmények:

 

Hercegszántó – Hajós 0 – 5

Kelebia – Híd SC 3 – 1

Bácsborsód – Tompa 1 – 3

Felsőszentiván – Érsekcsanád

 

A tabella állása:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A bajnokság ezzel még koránt sem lefutott, hiszen vasárnap 17 órától a Sükösd a Borotát fogadja,az utolsó fordulóban pedig a hátsó alakzathoz tartozó Tompa otthonában vendégeskedik, míg a Géderlak Nemesnádudvarra utazik. Magyarul ha holnap a Sükösd nyerni tud otthon, alighanem már el lehet kezdeni ünnepelni.

 

A megyei I. osztályú bajnokság azonban már ma lejátszották az utolsó fordulót, melyen hatalmas meglepetésre a Kiskunhalas 2 – 1-re verte a Kecskeméti LC-t, így a megyeszékhely csapata nem 100%-osan, de persze hatalmas fölénnyel nyerte meg a bajnokságot, és készülhet az osztályozóra.

 

Megyei I. osztály végeredmény

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

 


hozzászólok