2021. 8. Mihály

Magazin

Ska- és szúnyogzene

Antal Tibor | 2019. Június 15. 11:17:15 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Valami olyasmi érzése lehetett a közönségnek a péntek esti Stabilfrazír koncert előtt a víziszínpadnál, mint amikor az Alien című filmben a kikelő tojások elé terelték, kötözték az embereket, hogy aztán minél könnyebben donor lehessen belőlük a rájuk tapadó  szörnyfiókáknak. A koncert ugyanis 24 percet késett, a szúnyoghadak pedig igen agresszívan támadták a kilátogatókat. Sokan el is mentek emiatt, de a többség maradt.

 

 

Ezután a helyi sztárok Intrójukkal kezdtek, majd másodikként a legaktuálisabb számukkal folytatták, melyben arra kérik a polgármestert, hogy legyen szúnyogirtás. Itt jegyeznénk meg, hogy bár csütörtökön volt földi- és légi gyérítés is, azoknak lett igaza, akik szerint ez nem fog átütő változást hozni. Itt jegyeznénk meg tanácsként, hogy aki szombat este a 21.00-kor kezdődő Budapest Jazz Orkestra koncertre is kíváncsiak, jobban teszik, ha hosszúnadrágot,és szélzsekit vagy inget is húznak, a szúnyogriasztó szerek használatának fontosságáról már ne is beszélve.

 

 

Ódor Krisztián, az együttes frontembere mutatta be a vendégek seregét, hiszen rengeteg barát, meghívott is szerepelt a pénteki est folyamán. Hogy ez pontosan hogy sikerült, arról sajnos már nem tudunk beszámolni, mert a negyedik szám után feladtuk a küzdelmet  a vérszívók ellen. Viszont még 23.30-kor is lehetett hallani a koncert hangjait az alvégi városrészben.

 

Egy kis kedvcsináló a szombati koncerthez:

 

 

Összességében a rovarinváziótól eltekintve a víziszípad ilyen irányú felhasználását üdvözítőnek találjuk, és úgy érezzük, hogy több lehetőséget is lehetne adni hasonló rendezvényeknek a Sugovica-partján, persze időkorlátok között.

 

 

 


hozzászólok