2021. 20. Fábián, Sebestyén

Közélet

Megújul a főiskola

www.ejf.hu | 2019. Június 14. 17:38:00 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A SZEGEDI ÚTI CAMPUS INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE EFOP-4.2.1-16-2017-00025

 

 

A munkaterület 2019. június 12-i átadásával elkezdődött az Eötvös József Főiskola Szegedi úti kampuszának felújítása. A 184,47 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósuló beruházás eredményeként 2019.10.31-ig megújulnak a hallgatói és oktatói terek. Modernizálják és bővítik a Szegedi úti épületegyüttest. A vezeték nélküli hálózatok modernizálása, a hallgatói, kutatói terek kialakítása, illetve modern, az oktatást és a gyakorlati képzést támogató eszközök beszerzése mellett a fejlesztés hozzájárul a kulturális és sportélet fejlesztéséhez is.

 

 

A főiskola a Felsőoktatási infrastruktúra fejlesztése című, EFOP-4.2.1-16 számú pályázaton elnyert forrást a Szegedi úti Campus A, C épületének és kistornatermének felújítására, oktatási infrastruktúrájának modernizálására fordítja. Ennek során az épület teljes belső villamostechnikai, informatikai felújításon esik át, szem előtt tartva mind a kor, mind a környezetvédelmi és energiatakarékossági elvárásokat.

Az általános oktatási célú tantermeken kívül kialakítanak egy modern aulát, technikailag felújítják a nagyelőadót és a színpadtechnikát. A pályázattól pénzügyileg függetlenül, de azzal stratégiailag összhangban megvalósuló két EFOP program kiegészítéseként fejlesztik a hallgatói, oktatási tereket.

A beruházás tervezett befejezése 2019 ősze.

 

A munkálatok alatti esetleges kellemetlenségekért kérjük a környéken lakók szíves türelmét és megértését.

A projekt időtartama: 2017. 08. 01. – 2019. 10. 31.

Projektmenedzser: Kökény István

Elérhetőség: palyazati.iroda(kukac)ejf(pont)hu

                      kokeny.istvan(kukac)ejf(pont)hu

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.ejf.hu oldalon olvashatnak.

 

 


hozzászólok