2024. 18. Alexandra, Erik

Magazin

2 méteres harcsát fogtak a Dunán

Antal Tibor | 2019. Szeptember 22. 16:11:36 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton egy bajai horgásznak Csili Péternek nem mindennapos szerencsében lehetett része, hiszen egy 2 méter hosszú, 55 kg-os harcsát sikerült megakasztania. Bár a pontos helyszínt érthetően nem kívánta elárulni, annyit viszont igen, hogy a Duna bajai szakaszán csónakból, amit a menekülő állat árral szemben el is húzott. Fél óra fárasztás után végül kézzel sikerült beemelnie. Másodikra, mert annyira elfáradt ő is, hogy elsőre nem volt hozzá ereje.

 

 

– Életem eddigi legboldogabb pillanata, legnagyobb halam! Ezt már nehéz lesz megdöntenem. Köszönöm Duna! Kereken 200cm, 55 KG!!! Természetesen VISSZAENGEDTEM! Minden Horgász Barátomnak kívánom ezt a felbecsülhetetlen élményt! – írta közösségi oldalán Péter, aki, videón meg is örökítette a harcsa szabadon engedését, akit egy puszival búcsúztatott.

 

– Szeretnék év végén aláírásokat gyűjteni, hogy a halaknál legyen felső mérethatár is. Ne lehessen hazavinni, ezek már matuzsálemek, óvni kell őket. – nyilatkozta a Sugóparti Híreknek.

 

Nem ez az egyetlen nagy fogása egyébként a horgásznak. Négy éve arról számoltunk be, amikor egy nap leforgása alatt három nagy méretű süllőhöz is szerencséje volt.

 

 


hozzászólok