2020. 27. Hella

Kékfény

Megvédték címüket

www.police.hu nyomán | 2019. Szeptember 21. 08:02:10 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

 

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság szervezte meg a XVIII. Országos Vízirendészeti Járőrversenyt 2019. szeptember 17-19. közöttm amelynek Balatonföldvár és a Balaton adott otthont. A megmérettetés célja az érintett rendőri állomány szakmai ismereteinek felmérése, bővítése volt. A rendezvényen az ország 14 csapata vett részt. A kétfős csapatok az első napon elméleti tudásukról, míg a második napon a gyakorlati ismereteikről adtak számot. A gyakorlati feladatvégrehajtások között kézi és gépi erővel hajtott csónakokban, különböző ügyességi, gyorsasági feladatokat kellett a versenyzőknek minél kevesebb hibával megoldaniuk.

 

 

 A megmérettetésen két kategóriában versengtek a résztvevő csapatok. A megyei rendőr-főkapitányságok kategóriájában indulók közül a dobogó legfelső fokára a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata állhatott, míg a vízirendészeti kategóriában nagy örömünkre 2018. után ismét a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság 2-es számú csapata – Papp Zsolt c.r. törzszászlós és Losonczi Viktor c.r. törzszászlós – bizonyult a legjobbnak.

 

 

A szervezők külön díjazták az elméleti versenyben legjobb eredményt elérő kollégát, aki Papp Zsolt c.r. törzszászlós, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság csapatának tagja lett.

 

 

 

 

 


hozzászólok