2020. 5. Fatime

Közélet

Méltó ünneplés, színes műsor

Antal Tibor | 2019. Feburár 07. 20:56:23 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Csütörtök délután rendezték a BSZC Jelky András Szakközépiskola és Szakiskola szalagavatóját, sok más iskolához hasonlóan az MNÁMK sportcsarnokában. Aki egy kicsit is késett, az sok fontos dologról lecsúszhatott, hiszen  egyfajta “In medias res” kezdéssel egyből belecsaptak a lecsóba.

 

 

Magyarul gyorsan túlesett mindenki a rendezvény hivatalos részén, a szalagtűzésen. Wetzl Attila igazgató úr először a végzős osztályfőnököknek, majd a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok mellére tűzte fel a szalagot, majd tőle átvették a stafétát az “ofők”.

 

 

Ezek után gyorsan rátértek az est szórakoztatóbb részére, amit a végzős diákok, és tanáraik műsora alkotott. Ez a tavalyihoz hasonlóan igen színesre sikeredett.  Volt itt minden a hip – hopp tánctól az emotion felismerő versenyen keresztül a közös éneklésig minden, melyek közül többet facebook oldalunkon fogunk közzé tenni az elkövetkező napokban.

 

A tanárok is dalra fakadtak

 

A legjava persze a végére maradt. A lányok báli ruhába öltöztek, a fiúk elegánsba, a siker persze hogy nem maradhatott el.

 

 

A végén a szülők is táncra perdültek, és millió egy fotó  készült a családtagokkal, barátokkal. Az érettségi persze, egy kevésbé  könnyed szórakozás lesz majd a nyár közeledtével, de előtte még jövő héten a bányaisok is megmutatják, szalagavató apropóján ők mit is tudnak felmutatni.

 

 

Facebook galériánk: itt

 

 

 


hozzászólok