2020. 13. Ipoly

Kékfény

Hat lopás négy hét alatt

www.police.hu | 2019. Feburár 09. 14:40:08 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A bajai nyomozók 2019. február 7-én 15 órakor őrizetbe vettek egy sükösdi lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. január 9-én délelőtt egy sükösdi ház kerítésén átmászott, majd a bejárati ajtót megrongálva bejutott az ingatlanba. A lakásban kutatott, és onnan készpénzt, orvosi fémből készült ékszereket, valamint két ezüst gyűrűt tulajdonított el.

 

 

 

Négy nap múlva Baján, egy a Katona József utcában parkoló személygépkocsi üvegét törte be, és az utastérből ellopott egy táskát, amiben közel 50.000 forint, személyes tárgyak, valamint okmányok voltak.

Néhány nap elteltével a férfi egy sükösdi intézményből vitt el egy pénztárcát, amiben készpénz és személyes iratok voltak. A gyanú szerint január 17-e és február 4-e között további három bűncselekményt követett el. Családi házakhoz tört be, ahonnan műszaki cikkeket, élelmiszert és használati tárgyakat lopott.

A férfit elfogását követően gyanúsítottként hallhatták ki a nyomozók. Két rendbeli lopás bűntett és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

 


hozzászólok