2024. 24. György

Sport

Az év legfiatalosabb bálja volt

Antal Tibor | 2019. Feburár 09. 09:42:36 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Február 8-án rendezték a szokásos Sportbált Baján a Malom étterem nagytermében, ami ezúttal kissé szűkösnek bizonyult. Nem csoda, hiszen több mint 300-an váltottak jegyet a jeles eseményre, melyen átadták az év legjobb sportolóinak járó díjakat is.

 

 

A házigazda Radnóti Miklós szavait követően Fercsák Róbert polgármester mondott pohárköszöntőt, majd a legfiatalabb korosztály vehette át az elismeréseket. A buli már a vacsora előtt beindult, hogy aztán a svédasztal is nagy rohamokon essék keresztül. A sportolók és vendégeik a kalóriák bevitelével és ledolgozásában is egyaránt jeleskedtek.

 

 

Tíz órát követőn a felnőtt sportolók díjázása is megtörtént. Az egyesületek saját berkeikben jelölhettek, ám ezúttal a régi hagyományokat felelevenítve kategóriában átadták az év sportolója díjakat. A junioroknál a kenus Bonyai Reginát (Bajai Vízisport Klub) és az úszó Kalmár Ákost (Bajai Spartacus SC), a felnőtteknél a cselgáncsos Szigetvári Mercédeszt (Mogyi Bajai Judo Club), és a birkózó Borsos Bálintot (Mogyi Bajai Birkózó Club)  választották a legjobbnak, míg különdíjat kapott Gálos Roland, a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE bokszolója.

 

Bonyai Regina

 

A legnagyobb tapsot viszont Ápity Milos özvegye és lánya kapta, akik a nemrég elhunyt vízilabda és kosárlabda sportágban tevékenykedő szakember életmű díját vehették át.

 

Ápity Milos özvegye és leánya

 

Ezek után már nem volt más hátra, mint buli kifulladásig, a zenét a környék egyik legjobb bandája, a vaskúti Bohémek szolgáltatták. Bár szezonális rengeteg bált rendeznek városban, melyek közül a legtöbbhöz nincs személyes élményünk, azért megkockáztatnánk, hogy Sportbál továbbra is a legfiatalosabb, legtrendibb összejövetel az összes közel. Nem véletlenül, hiszen a sportolóink többsége a parketten is odateszi magát, és nemcsak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály is.

 

 

 

Az est programját még tombolósorsolás színesítette, illetve a fotósarkban Fény-Gépész Kovács Gábor készített jobbnál – jobb party képeket a szép számú jelentkezőnek.

 

Facebook galériánk: itt

 

 


hozzászólok