2021. 19. Márió, Sára

Humor

Másodfokú hűségriadó Baján:)

Antal Tibor | 2018. Augusztus 09. 16:24:51 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Csupán egy nap telt el, amióta  az egész ország területén érvényben van a másodfokú hőségriadó, azonban azóta más veszélyek is leselkedhetnek a gondatlan strandolókra. Többek közt Baján is, ahol a több napja tartó kánikula miatt a Duna zátonyain erősen elszaporodtak a fiatal bikinis lányok, és a jóképű kisportolt srácok is, ezért életbe lépett a másodfokú hűségriadó is.

 

 

A szakemberek egyáltalán nem javasolják, hogy a hivatalos partnerkapcsolatban élők 14 és 19  óra között egyedül engedjék le a férjüket, feleségüket, élettársukat a Dunára, hiszen könnyen csábításnak lehetnek kitéve. De akik még csak “járnak” azoknak sem  érdemes  megkockáztatni, hogy párjuk csak úgy lenézzen a strandra. A Baja Beach melletti zátonyon például a tűzszerészek egy szexbombát is találtak az utóbbi napokban, amit nem sikerült hatástalanítaniuk.

 

A kép csak illusztráció!

 

De nem a híd túloldalán a legrosszabb a helyzet: a nudista strandon például továbbra is a harmadfokú hűségriadó van érvényben. De természetesen a hatóságok mindent elkövetnek, hogy megoldják a kritikus helyzetet. A város több pontján is langyos bajai csapvizet osztogatnak a felhevült magányos járókelőknek, és ha ez sem segít leterelik őket a Sugovica partra, ahol megnyugodhatnak,  hiszen a Sugón az alacsony vízállás miatt hetek óta nem strandol senki.

 

 

 

 

 

 


hozzászólok