2019. szeptember 16. Edit

Humor

Nyaraljon disznóólban!

Antal Tibor | 2018. július 23. 09:42:27 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Szálláskeresés közben egy igen érdekes ajánlatra bukkantunk az Abaliget és Orfű szomszédságában található Kovácsszénája honlapján.

 

Fotó:kovacsszenaja.hu

 

Ugyanis a szálláshelyek rovatban egy nagyon kedvező (500 Ft/éj) ajánlattal csalogatják a turistákat, és nem is akármilyen szállásra, amit egy disznóólból alakítottak ki!

 

 

"Az önkormányzat közmunkásai segítségével egy 1900-as évek elején épült gyönyörű disznó ólat tataroztunk. A Disznyó Hotel 7 db nyári szálással egy közös fürdő és toalett helységgel várja az erre látogató hegyikerékpárosokat, turistákat.

Szeretnénk kedvezni a fiatal kerékpárosoknak azzal, hogy csak 500Ft/fő/éj a szállási díj. A környék tele van jobbnál jobb hegyikerékpárosoknak alkalmas ösvényekkel utakkal. Orfű 10perc, Magyarhertelend 20perc. Hálózsák ajánlott!

Bejelentkezni az önkormányzatnál lehet, telefonon vagy emailben." -írta a település honlapja.

 

 

Annyit azért hozzátennénk, hogy az önkormányzat által megadott vonalas számot szinte soha nem szokták felvenni, viszont más rovatban megtalálhatjuk a polgármester számát is, aminek segítségével már közelebb juthatunk a nem mindennapi élményhez....

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment