2020. 13. Ipoly

Közélet

Feltúrják a Péter Pál utcát

www.baja.hu nyomán | 2018. Augusztus 09. 09:43:18 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Augusztus 14-én kedden kőzműépítési munkálatok kezdődnek Baján a Péter  Pál utccában ami forgalomkorlátozással fog járni.- tudhattuk meg az önkormányzat honlapjáról.

 

A kivitelező cég a Szent Imre tér és a Lordok Háza közötti szakaszon kicseréli a szennyvízcsatorna gerincvezetékét. Ez szakaszonkénti, teljes útlezárással jár. Első lépésben a Szent Imre tér 30 méteres szakaszát zárják le, a kapubejárókat a Lordok Háza irányából lehet majd megközelíteni. Az építkezés idejére a Péter Pál utcában feloldják az egyirányú forgalomkorlátozást.
 
 
Második lépésben a Szent László ÁMK és a Lordok Háza közötti szakaszon végzik el a vezetékcserét. Itt többször is teljes zárás lesz, a kapubejárókat sem lehet majd megközelíteni.
 
 
A munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek igénybe, ez idő alatt a kihelyezett KRESZ tábláknak megfelelően közlekedjenek az érintett szakaszon. A lezárások már augusztus 13-án este életbe lépnek, ettől kezdve az egykori vízügyi labor előtti szakaszon tilos lesz az úttal párhuzamos várakozás.
 
 

Az önkormányzat és a kivitelező cég az érintett lakosság megértését és türelmét kéri, tudatta Perlaky Ferenc a Városüzemeltetési Iroda  irodavezetője.

 

 

 

 

 


hozzászólok