2020. November 24. Emma

Humor

Részeges erdőlátogatási tilalom!

Antal Tibor | 2018. Augusztus 31. 22:01:54 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint pár nappal ezelőtt beszámoltunk róla, a gemenci erdőben augusztus 27. és szeptember 30. között ismét részleges erdőlátogatási tilalom lépett életbe. Azonban a tájékoztatás nem volt teljes körű hiszen mint később kiderült külön tiltás lépett életbe az ittas emberekkel kapcsolatban is.

 

 

– Sokat gondolkodtunk arról, hogy hogyan tudnánk kiszűrni az erdőlátogató természetbarátok közül azokat, akik rendszeresen ittasan látogatják a területet. – nyilatkozott az ügyben egy illetékes szakértő. A részegekkel nem csak az a probléma, hogy összehányják az erdőt, eldobálják az üres üvegeket és sörösdobozokat, hanem viselkedésük miatt az idelátogató vadászokat is gyakran megtévesztik, akik  sokszor vaddisznónak, illetve szezonálisan bőgő szarvasbikának nézik őket.

 

 

Információink szerint a rend őrei akik eddig a híd túloldalán elsősorban a migránsokat figyelték, most az erdőlátogatókat fogják szondáztatni. Persze a pityókás természetbarátok közül is a legveszélyesebbek a migránsok, így egy újabb műszaki zár felhúzása sem elképzelhetetlen erre az egy hónapra az erdő körül.

 

 

A részeges erdőlátogatási tilalom bevezetése egyébként már országos visszhangot is kiváltott. Bencze Péter, az MTVA riportere megkeresésünkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy őt küldené a M1 tudósítani, de jelezte felénk, hogy nagyon reméli ezt…

 

 

 

 

 


hozzászólok