2021. 17. Zsófia

Vélemény

A buszok indulásáról

Weitz Vanda | 2019. Július 26. 06:26:43 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szép napot!

 

Elnézést a zavarásért, de már nem bírom szó nélkül hagyni a helyzetet. Szóval én Bajaszentistvánon lakom és általában helyi járattal közlekedem. Mivel a Bányainál szökőkút épül, ezért a 112-es járat a Dózsa György úton közlekedik. A mai nap reggel volt a harmadik reggelem, amikor hajnalban kellett kiutazzak Szentistvánra, mivel egy másik településen tartózkodtam de haza kellett siessek a kishúgomhoz. A távolsági busz beérkezett 5.15-re és ha a szökőkút nem épülne akkor a helyi járatot ami szintén 5.15-kor indul még elérném. Így viszont esélyem sincsen, ezért a kecskeméti buszra (5.20) szálltam fel, aminek elvileg Szentistvánon kötelessége megállni, a sofőr viszont minden egyes reggel megjegyzéseket tesz, Az első ilyen reggelemen alig akarta a jegyet kiadni. Ez viszont általában nemcsak a kecskeméti buszra vonatkozik sajnos. Tisztában vagyok vele, hogy nem helyi járat, de ez az egyetlen módja a haza jutásomnak, és elég kellemetlen, ha folyton kötekedve fogadnak. Szerettem volna hangot adni a dolognak, mivel ma láttam, hogy már egy felirat is van kint, “Köszönjük a türelmüket”.

 

 

Nos, semmi problémám a leendő szökőkúttal viszont a busz járatokat kitalálhatták volna máshogy is, vagy ha ez lehetetlen akkor tényleg kicsit sürgethetnék az építkezést.

 

Tisztelettel Weitz Vanda

 

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre. A megjelent írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.

 

 

 


hozzászólok