2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Vídákovics Patrik Kínában vendégszerepelt

Antal Tibor | 2017. November 26. 11:39:01 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Miután november elején Thaiföldön vert egy franciát az azóta is kint edző Vidákovics Patrik, ezúttal egy kínai mérkőzést kötöttek le számára, amiről íg tudósít az érsekcsanádi sportoló:

 

 

A mérlegeléskor Fotó: Vidákovics Patrik facebook oldala

 

Nyugodt lelkiismerettel indultam ki Kínába november 22-én, hiszen nagyon kemény 3 hetes felkészülésen voltam túl. Edzőmmel Leamthong Leenoival ráhelyeztük a hangsúlyt a kick-boksz technikákra, hosszú kéz-láb kombinációkat gyakoroltunk minden edzésen. Kiérkezésemet követően meglepődve fogadtam a híreket, hogy nem az előre megbeszélt kick-box kategóriában fogunk mérkőzni, hanem a szervezet által kiírt muay-thai és sanda sportág keverékének szabályrendszerében. A másik újdonság, amit információként kaptam, hogy a mérkőzésünk egy világbajnokság selejtező meccse – 80 kg-ban.

 

Pozitívan álltam a mérkőzéshez, bíztam a tudásomban, eljött hát a mérkőzés napja 24.-én. Mivel kínai ellenfélről van szó, arra készültem, hogy egy 3 menetes adok-kapok fog kialakulni. Ehelyett ellenfelem egy-egy erősebb technika kivitelezése után eltáncolt, vagy bement fogásba, ezzel széttördelte a támadásomat. Sikerült bevinnem több tiszta találatot is, ütéssel, rúgással, valamint könyökléssel, de ez kevés volt idegenben, és ellenfelem nyert pontozással.

 

Kicsit csalódott vagyok, mert nem bírtam kiadni magamból azt a tudást, amit megszereztem, de a következő mérkőzésem december 9.-én lesz Kecskeméten, ott mindenképp hasznosítani fogom!

 

A meccset elméletileg ezen a linken lehet megnézni:

http://sports.le.com/match/104264301003.html?status=-1#record/31230036

 

Köszönöm az otthoni szurkolóknak, hogy lélekben velem voltak!

 

 


hozzászólok