2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Továbbra is a tabella élén

Antal Tibor | 2018. November 11. 08:23:51 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton a férfi kosárlabda NB I. B Zöld csoportjának 8. fordulóhában a Bajai Bácska szintén öt győzelemmel rendelkező Óbudai Kaszások csapatát látta vendégül az MNÁMK Sportcsarnokában. Az óbudai együttesnél új szakvezetés irányítja a fiatal csapatot.

 

Fotók: Pulai Zsóka


A bajai csapatból Nagy Dániel betegsége miatt hiányzott. Az Újpest elleni kisiklást követően a múlt hétvégén Hepp kupában győztek Ágfalviék a KTE Duna Aszfalt U23 ellen Kecskeméten, és a legjobb 16 közé jutottak. A hazai bajnokin is sikerült az agresszív védekezéssel az ellenfél fölé kerekedni. Emellett a lepattanó párbajt is magasan nyerték a mieink. A dobott pontokat illetően van még javítani való. – írta az egyesület facebook oldalán.

 

 

Bajai Bácska FKE – Óbudai Kaszások KA 75-54 (17-15, 17-9, 18-15, 23-15)

Legjobb dobók: Jakab 20/6,Pongó Martin 15, Kovács Barnabás 14/6 illetve Odima 11, Bencsik 10, Van Der Meer 10/ 3

 

Edzői nyilatkozatok:

 

Cservék Csaba (Bajai Bácska): Az első félidőben a védekezésünk nagyon jól összeállt, a folytatásban kaptunk pár könnyű kosarat. Agresszív védekezésünknek köszönhetően hoztuk a mérkőzést, a támadásokat nagyobb odafigyeléssel kell befejeznünk.

 
Saeed Armaghani (Óbudai Kaszások): Gratulálok a bajai csapatnak. Úgy gondolom ma sokkal jobban játszottak, élesebbek voltak és a játék minden elemében felülmúltak minket. Remélem ezt a nagy hibát ki tudjuk javítani és a következő meccsen jól játszunk.

 

U20 csapatunk is megnyerte mérkőzését (79-70).

 

A tabella állása

 

Forrás:hunbasket.hu


Jövő hét vasárnap Egerben folytatja a bajai gárda. Hajrá Bácska!

 

 

 




hozzászólok