2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Rónai kupa és válogatottság

LUA Baja facebook oldala | 2018. Június 11. 22:11:18 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

IV. Rónai Sándor Emléktorna

 

Fotók:LUA Baja facebook oldala

 

2018. június 10.-én a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg a Rónai Sándor Emléktornát. A rendezvényen több mint 280 gyerek vett részt, akiket az egész napos munkájukért pizzával, üdítővel és fagylalttal jutalmazták, illetve az edzőkollégákat és a tornán részt vett szakmai és egyesületi vezetőket egy finom bajai halászlével látták vendégül.

 

 

A nagy meleg ellenére minden csapat küzdelmes és jó meccseket játszott. A torna zárásaként az U7-es korosztályban minden résztvevő gyermek „aranyérmes” lett, az U9, U10, U11-es csapatok kupát, valamint minden korosztályban megválasztották a legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust, és a gólkirályt. Az U14-es és az U16-os nemzetközi mérkőzések csapatai emlék kupát kaptak.

 


A szervezők ezúton szeretnék megköszönni minden játékosnak, edzőnek, vezetőnek és szülőnek a részvételt, mellyel egy újabb nagyszerű tornát sikerült rendezni Rónai Sanyi bácsi emlékére, aki nem csak alapítvány alapító tagja és szakmai vezetője, hanem a bajai labdarúgás egyik legnagyobb edzője is volt. A Rónai Sándor emléktorna, ami egyben az MLSZ Kecskeméti Régió Regionális Utánpótlás Központ záró eseménye is volt. A gyerekek és az edzőkollégák a Rónai Sándor Emléktornával méltó módon fejezték be a 2017-18 szezont. Az év során a gyerekek sok kemény mérkőzést, rengeteg szép gólt, és cselt a hátuk mögött hagyva, sikerekben gazdagon, rengeteg élménnyel mehetnek a fárasztó szezon után, egy kis nyári pihenőre!

 

 

 

Szintén LUA-s hír, hogy az alapítvány játékosa, Goretich Gergő abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az MLSZ által megszervezett U14-es kiválasztó táborába kapott meghívást. A két napos kiválasztó tábor célja az U15-ös magyar válogatott tagjainak kiválasztása.

 

                                                                                    Goretich Gergő

Telkiben megrendezésre kerülő táborban a szakmai vezetőkön kívül a szövetségi edzők is értékelik a játékosokat, és közösen választják ki végül a 25 fős keretet. A meghívott 100 játékos között nagy örömünkre szolgál, hogy Gergő által a LUA Baja Alközpont is képviselteti magát.

 

 

hozzászólok