2024. 16. Csongor

Sport

Reggelig ünnepeltek

Antal Tibor | 2018. Május 22. 10:27:41 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint korábban beszámoltunk róla, a Bajaszentistván már az előző fordulóban Kunfehértón elért győzelmével matematikailag bebiztosította bajnoki címét a labdarúgó megyei III. osztály déli csoportjában. Az éremátadóra és az igazi ünneplésre azonban most vasárnap a Vaskút elleni utolsó hazai mérkőzés után került sor. A találkozóról annyit dióhéjban, hogy a Szentistván bajnokhoz méltó játlékkal 14 – 0-ra verte a Vaskútot. A találkozó legeredményesebb játékosa Holczer Csaba volt a maga 5 találatával, aki így összesen 44 góllal lett az osztály gólkirálya, 15-tel egységgel megelőzve az “ezüstcipős” bácsbokodi Vida Krisztiánt.

 

 

Bajaszentistván – Vaskút 14 – 0 (10 – 0)

Vezette:Béleczki (Juhász, Fekete)

Gólszerzők: Holczer Cs 5, Martalics 3, Vedelek 2, Gyenei 2, Puskás, Pintér

 

Szólik Gábor edző (Bajaszentistván): Nem volt egy súlycsoportban a két gárda, tetszés szerint értük el a góljainkat, és mellette sok lehetőségünk is kimaradt. Minden tiszteletem a vaskútiaké, akik végig sportszerűen küzdöttek. Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját, és azok támogatását is, akik végig a csapat mellett álltak.

 

Fotó:Holczer Csaba facebook oldala

 

A lefújást követően az öltözőbe vonultak a csapatok, ahonnan egyenként szólították ki a bajnokcsapat játékosait, és a szövetség képviselője, Dr. Magó András átadta az aranyérmeket. Ezt pezsgőfürdő követte, és persze a kupa is fel lett avatva sörrel és pezsgővel.

 

Fotó:Holczer Csaba facebook oldala

 

Az átöltözés után a gárda és a törzsközönség (kb. 50 fő) a Moóri ranch fantázianevű tanyára vonultak, ahol vacsora várta az egybegyűlteket. Az ezt követő buli információink szerint reggelig tartott.

 

Az ezüstérem a garaiaknak jutott, míg a bronz a tavasszal 100%-os teljesítményt nyújtó Kunbajának.

 

A megyei III.osztály Déli csoportjának végeredménye

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

 


hozzászólok