2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

Hat gól az örökrangadón

Antal Tibor | 2018. Május 22. 11:06:13 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók:Reitmann Balázs

 

Vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának rangadóján gyakorlatilag teltház fogadta a Sükösd – Érsekcsanád derbi résztvevőit. A találkozón gyorsan a vendégek szereztek vezetést Novotnik Ferenc révén, ami ezt követően némi zavart is okozott a Sükösd soraiban. A bajnokesélyes azonban rendezte sorait, és fél óra elteltével jött az egyenlítés is Rozsi József jóvoltából. A második 45 perc egyértelműen a hazaiaké volt, akik egymás után három találatot is szereztek, a Csanád a hajrában csak szépíteni tudott.

 

Végeredmény:

Sükösd SC – Érsekcsanád KSE 4 – 2 (1 – 1)

Vezette: Kiss (Baranyai, Farkas)

Gólszerzők: Rozsi, Kárpáti, Nemes, Lógó ill. Novotnik F, Szabó

 

 

Edzői értékelések

 

Zsók József (Sükösd SC): Remek hangulat és sok néző várta a csapatokat, minden adott volt egy jó meccshez. Az első 20-25 percben több egyéni hibát is elkövettünk, amit a Csanad ki is használt. Fél óra elteltével rendeztük sorainkat, ezt követően megtörtént az egyenlítés is. A második félidőben már jobb teljesítményt nyújtottunk csapatként. Helyzeteinket jó arányban használtuk ki, ennek köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok az Érsekcsanádnak, nagyon megnehezítették a dolgunkat. Egyúttal szeretnék köszönetet mondani a lelkes sükösdi szurkolótábornak.

 

 

A sükösdi B-közép

 

Vörös Dávid (Érsekcsanád): Nagyon fiatal csapattal álltuk ki. A taktika az volt hogy a széleken megpróbáljuk lefutni őket és átszaladni rajtuk. Be is jött mert a 2 percben megszereztük a vezetést és a 15 percig volt egy pár óriási ziccerünk de Gajári mindent megfogott. Sükösd átvette az irányítást és a 38.percben kiegyenlített., majd a szünet után  átvette a vezetést. Közben voltak helyzeteink de mind kimaradtak. Végül a rutin diadalmaskodott mert mi kinyíltunk az egyenlítésért cserébe, de nem jött össze. 4-1 re elment Sükösd és a legvégén még szépítettünk de a bravúr elmaradt. Nagyot küzdöttek a fiúk, nagyon büszke voltam rájuk. Egy negatívum hogy a végén Szarka megszerezte az 5 sárga lapját és ki kell hagynia a Dusnok elleni meccset.

 

 

A forduló összes eredménye

 

Felsőszentiván – Híd SC 3 – 2

Dusnok – Mélykút 4 – 1

Szeremle – Hajós 6 – 0

Nemesnádudvar – Kelebia 3 – 1

Bácsborsód – Borota 4 – 2

Hercegszántó – Géderlak 1 – 8

Sükösd – Érsekcsanád 4 – 2

Szabadnapos:Tompa

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A következő fordulóban sok minden eldőlhet a bajnoki cím kapcsán, hiszen szombaton a Sükösd a listavezető Géderlak otthonában vendégszerepel.

 

Facebook galéria:

https://www.facebook.com/pg/B%C3%A1csfoci-272423143222735/photos/?tab=album&album_id=436198236845224

 

 

 


hozzászólok