2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Pályára lép vasárnap a Szentistván?

Antal Tibor | 2018. Augusztus 17. 12:39:57 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint köztudott, a Bajaszenistváni SK labdarúgó csapata létszám problémák miatt nem tudott kiállni a megyei II. osztályú bajnokság első fordulójában hazai pályán a Géderlak ellen, így a 3 pont 3 – 0-ás gólkülönbséggel a “Géderé” lett. Ez, valamint a csapat körüli bizonytalan helyzet miatt kérdeztük Szólik Gábor edzőt, hogy vasárnap elutaznak-e a Szeremle elleni rangadóra.

 

 

– Örömmel jelenthetem, hogy sikerült rábeszélünk pár volt játékosunkat akik a szezon végig abbahagyták, hogy visszatérjenek. Onhausz Erik, Losonczi Viktor és Perjés Botond is csatlakozott a kerethez, így vasárnap már ki tudunk állni Szeremlén. Ezen kivül még pár játékossal egyeztetünk, de velük még nem egyeztünk meg, valamint később a LUA U-19-es csapatából is lesznek olyan fiatalok, akik kettős játékengedéllyel időnként nálunk is fognak játszani.

 

– Mit vár így a vasárnapi rangadótól?

 

– Igazából jelen helyzetünkben tisztes helytállást várok a csapattól.

 

A Szeremle – Bajaszentistván rangadók korábban igen hangulatosak voltak, különösen a hazai szurkolóknak köszönhetően, amit ez a videó is bizonyít:

 

 

2018.VIII.19. Vasárnap 17.30

Dunagyöngye SK Szeremle – Bajaszentistváni SK

 

A Szeremle az I. fordulóban 9 – 2-es gólzáporos győzelmet aratott Felsőszentivánon. A forduló rangadóját egyébként vasárnap 17 órai kezdettel Dusnokon rendezik, ahol a helyi kedvencek a Sükösdöt fogadják.

 

 

 

hozzászólok