2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Ökölvívó VB : Győzelemmel kezdett Petra!

Antal Tibor | 2014. November 19. 13:20:54 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ökölvívás

 

2014. November 18-tól 24-ig a Dél – koreai Jejuban rendezik meg a női ökölvívó világbajnokságot, melyen 81 kg-ban Szatmári Petra képviseli hazánkat.

 

Korábbi felvétel

 

A Felsővárosi Ökölvívó Club versenyzője a legjobb 16 között magyar idő szerint szerda délben találkozott a marokkói Rabih Soukaynával.

Az első három menet kiegyenlített küzdelmet hozott. A pontozók az elsőben és a harmadikban 2 – 1 arányban Gálos Tamás tanítványát látták jobbnak, a másodikat viszont a marokkói lány vitte el 3 – 0-ra, így az utolsó menet előtt igen meleg volt a pite, ám a menet elején Petra egy kemény ütése után a  bíró  rövidet rászámolt Soukaynára, és mivel a hátra lévő időben semmi nem történt, 3-0-ra lett meg ez a csörte.

Így összességében 2 pontozó döntetlennek, egy pedig Petrának hozta le a meccset,ami azt jelenti hogy  a bajaiak kedvence készülhet péntekre, amikor is a legjobb  8 között a török Guneri Elif lesz az ellenfele.

A török lány egyébként egyhangú pontozással verte a házigazdák öklözőjét Sung Suyeont, de nem tűnik legyőzhetetlen ellenfélnek Petra számára.

A női ökölvívó VB mérkőzéseit a Belegtv.hu-nak köszönhetően mindenki élőben követheti nyomon.

Ez Szatmári Petra súlycsoportjának linkje.

 

http://belegtv.hu/box/wawbc2014/81kg-szatmari-petra.html

 

Petra megkeresésünkre annyit írt a mérkőzésről, hogy:” Az első menetben még nem éreztem rà,de  a màsodik menettől az edzői utasìtàsoknak is köszönhetően menetről menetre jobbnak éreztem meccset!”

 

Petra magayar idő szerint péntek kb 7.45-től bokszol a török lánnyal, mely élőben figyelemmel követhető a belegtv.hu-n


http://belegtv.hu/box/wawbc2014/live.html

A SZATMÁRI PETRA (HUN) – GUNERI Elif (TUR) ütközetet a “B” ringben kb. reggel 7:45-től szurkolhatjuk végig.

A Felsővárosi Ökölvívó Clubbal kapcsolatos hír, hogy  a mai nap Gálos fivérek  a magyar válogattottal elutaztak Bukarestbe az Aranyöv nemzetközi versenyre, melyre edzőjük és édesapjuk Gálos Tamás is elkiséri őket.

Viktor 56, Roland pedig 60 kg-ban bokszol.

 

 

hozzászólok