2024. 26. Ervin

Sport

Ingyen sör a sváb rangadón

Antal Tibor | 2019. Feburár 24. 11:44:58 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ha semmi rendkívüli nem jön közbe, március 2-án rajtol a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának tavaszi küzdelmei, melyben a legtöbb Baja környéki település csapata érdekelt. Az első fordulóban (igazából egy kört már ősszel lejátszottak) kerül sor a Hajós – Nemesnádudvar szomszédvár rangadóra is, melyre a házigazdák a Magyar Kétfarkú Kutyapárt egyik kampányígéretét is bevetik, hiszen kedvcsinálóként  ingyen sört (illetve üdítőt) ígérnek a kilátogató publikumnak. Hogy a következő meccsre, örök élet is lesz, ez még a jövő zenéje, de ez is elég csábító ajánlat lehet egy igazi focibarátnak.

 

Fotó:nyugat.hu

“A Hajósi FC télen nagy átalakuláson esett át, és ezt az első fordulóban a szomszédvári rangadón lehetősége van bemutatni. Új edző, új játékosok, más játékfelfogás. Nemesnádudvar az utolsó 5 bajnoki rangadóból 4-et nyert, és a tabellán egy ponttal megelőzi a hazai csapatot.

Remek mérkőzés várható, amit fokoz a hajósi klub akciója: minden belépőjegy mellé ajándékba jár két darab kupon, ami a mérkőzés alatt beváltható sörre, vagy üdítőre !!!
Legyen ez a délután egy jó buli, remek játékosokkal, hangos szurkolókkal, és kőkemény összecsapásokkal!
Belépő jegy: 600 Ft.” – szól a klub közleménye.

A téli szünetben egyébként valóban nagy változások voltak Hajóson. A Bajára távozó Koch Tamás edzőt ugyanis játékosedzőként Aladics Dániel váltotta a kispadon. Az érkezők között Rácz Tibor, Rácz Ádám és Szarka Balázs szerepel, míg Jakab Zoltán Nagybaracskára, Koller Roland pedig Bajára távozott.

 

Aladics Dániel az Extra színeiben, mely megnyerte az idei Optimum Solar Ofenbeher Nándor Futsal Kupát Baján

 

–  A tavaszi célkitűzés: 25-30 pont megszerzése a 42-ből, a nézők visszacsábítása, és a jó hangulat megteremtése a csapat körül. – nyilatkozta az újdonsült játékosedző a Sugóparti híreknek.

 

Nemesnádudvar is volt változás, de ennek nem biztos hogy örülnek a helyi szurkolók.

 

– A tél folyamán Kecelre távozott az őszi gólvágónk Harsányi Martin. A télen megválasztott új elnökség is a saját nevelésű játékosokat szeretné látni a felnőtt csapatban, így új igazolásról nem számolhatunk be. Célunk, hogy a lehetőségekhez képest minél több ifi játékost építsünk be a csapatba. – fogalmazott  Huber Gábor játékosedző.

 

A tavaszi első játékkör párosítása:

 

Március 2. szombat 14.30

 

Bácsborsód – Géderlak

Kunbaja – Tompa

Felsőszentiván – Borota

Híd SC – Érsekcsanád

 

Március 3. vasárnap 13.00 Petőfi – szigeti műfüves pálya

 

Bajaszentistván – Bajai SK – Szeremle

 

Március 3. vasárnap 14.30

 

Sükösd – Dusnok

Hajós – Nemesnádudvar

Hercegszántó – Mélykút

 

 

A tabella állása:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

 


hozzászólok