2019. augusztus 23. Bence

Közélet

Nagy bulit csinált Nótár Mary

Antal Tibor | 2019. február 23. 22:37:05 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

 

 

Amikor beszámolunk a környékbeli falunapok programjairól, mindig sok komment érkezik a posztok alá, amely azt hiányolja, hogy a mulatós sztárok közül Bajára miért nem hívnak senkit a különböző városi rendezvényekre. Nos, ez a Bácskai Hurka- és Kolbászfesztiválon ez ezúttal másképp volt, hiszen a nagysátorban 16.45-től az eredményhirdetést követően Nótár Mary volt a sztárvendég.

 

Nótár Mary

 

A fiatal énekesnő már az első számaival jó hangulatot csinált, és ezt még fokozni is tudta, hogy a tapsolóknak időnként dedikált képeit dobálta. Nehéz megsaccolni, hogy mennyien voltak jelen, de ahonnan még érdemes volt nézni, addig dugig megtelt a fesztiválsátor, sokan pedig kintről hallgatták a zenét.

 

 

A repertoárra jellemző, hogy olyan klasszikusokat hallhattunk, mint a Csók csók puszi, a Szoszi van vagy a Piros színű ruha

 A fesztivál egészéből sajnos nem sokat láttunk, de mint a koncert is mutatja a hideg ellenére azért sokan lelátogattak. Lehetett pálinkákat kóstolni, a kabala malacokkal fényképezkedni, és persze kolbász és hurka is akadt bőven.

 

 

Videó: itt

 

 

Facebook galériánk a fesztiválról: itt

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment