2024. 19. Emma

Sport

Bognár György lesz a Csanád edzője?

Antal Tibor | 2019. Augusztus 23. 07:49:17 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Sokan gyűltek össze az Érsekcsanádi KSK labdarúgó csapatának csütörtöki edzésére a helyi sportpályán. Nem csoda, hiszen a meghívott vendégek Böde Dániel válogatott labdarúgó, és Bognár György, a korábbi 50 szeres bajai származású válogatott játékos voltak, aki jelenleg a Budaőrs edzője. Nos, az érdeklődőknek 50%-ban csalódniuk kellett, hiszen a Fradi korábbi gólkirálya, a nem rég Paksra igazolt Böde nem érkezett meg, mivel az előzetesekkel ellentétben berendelték edzésre, viszont a csanádi vezetőknek megígérte, hogy még az idei szezonban pótolja az elmaradást. Bognár György viszont itt volt, és a felnőtt csapatnak, valamint az utánpótlásnak is levezényelt  egy labdatartós feladatot.

 

 

Mivel az ilyen meghívások mögött általában az edző megkörnyékezése szokott állni, ezért a legendát is megkérdeztük, vajon várható – e hogy pár hét múlva már az érsekcsanádi kispadon fog helyet foglalni. Kérdésünket megfelelő komolysággal vette, és annyit felelt, hogy ha majd nyugdíjas lesz visszatérünk rá, a mostani meghívást pedig örömmel fogadta el. Böde Csanádra igazolását viszont nem támogatná, hiszen az erőcsatár sokat eszik, ami jelentősen megnövelni a költségvetést.

 

 

Az Érsekcsanád jelenlegi edzője Vörös Dávid sem tart egyelőre Bognár érkezésétől, sőt egyenesen örült neki, hogy elfogadta a meghívást, hiszen a csütörtöki edzésen a felnőtt és az  ifi csapatból 26-an jelentek meg, ami néggyel több, mint az eddigi rekord, és páran igazoltan voltak távol nyaralás miatt. A nagy látogatottság miatt tervezik is a további sztárvendégek meghívását, de előtte még komoly egyeztetéseket kell folytatni a vezetőségnek, hiszen például nem  tudják, hogy Jose Mourinho mondjuk szereti – e a halászlevet.

 

 

– Őt játékost igazoltunk a nyáron. a sérülés miatt sokat kihagyó Nagy Zorán és a nem rég megnősült Popán Tamás  Felsőszentivánról érkezett, Töttös Dániel a Híd SC-től, Mátrai Károly a Bajai SK-ból, valamint egy ifjúsági játékos  Kárpáti Milán Sükösdről. A  távozók között szerencsére senki sem szerepel, viszont az öregek közül Büte Attila és Taba Zoltán családi és egészségügyi okokból kevesebbet lesz bevethető. Mindjárt a legnagyobb rangadóval kezdünk, hiszen hétvégén az ősi rivális Sükösd otthonába utazunk. A papírforma hazai győzelmet jósol, hiszen az utolsó tíz mérkőzésen mindig megvertek minket, de hátha most szakad meg a sorozat. A felkészülésünk nem a legjobban sikerült, hiszen négy edzőmeccset játszottunk, amiből hármat elveszítettünk.- nyilatkozta a tréner a Sugóparti Híreknek.

 

 

Bár a sükösdiek megfigyelőit nem láttuk a csütörtöki edzésen, de az is lehet, hogy csak jól álcázták magukat annyian voltak, főként helyi labdarúgás barátok. De akik ott voltak, azoknak feltehetően nagy élmény volt, és sokat is lehetett tanulni a kitűnő edzőtől, aki egyébként 2 -2-es döntetlent jósolt a vasárnapi derbire.

 

 

 


hozzászólok