2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Az eddigi legjobb Sportbál volt

Antal Tibor | 2018. Feburár 17. 10:38:44 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vereczkei Zsolt háromszoros paralimpikai bajnokunk, és Kovács Gábor

 

Rekord létszám mellett rendezték meg az idei Sportbált Baján, hiszen nem kevesebb, mint 300 ember vett részt péntek este a Malom étterem nagytermében rendezett társas összejövetelen. Az egybegyűlteket a főszervező Radnóti Miklós köszöntötte, aki arról is beszélt, hogy szüksége lenne  Bajának ismét egy olyan csapatra, amelynek hétvégente lehet szurkolni. Utalt ezzel arra, hogy a korábbiakkal ellentétben sem női, sem férfi NB I A csoportos kosárlabda sincs a városban, a fociról meg már ne is beszéljünk.

 

Radnóti Miklós

 

Radnóti Miklóst Zsigó Róbert államtitkár követte, aki Fercsák Róbert polgármesterrel és Dancsa Bálint sporttanácsnokkal együtt a díjak átadásában is segédkezett. De először csak a legfiatalabb generáció vehette át az elismeréseket amit keretbe foglalt a Bajai Eötvös József Általános Iskola tanulóinak műsora.

 

 

A svédasztalos vacsora közben már megkezdődött az össznépi fényképezkedés a Sportbál hivatalos háttere előtt. A bál hivatalos fényképésze, Fénygépész Kovács Gábor itt készített fotóit a jövő héten fogjuk közzé tenni, sajátjaink viszont már most megtalálhatók a hír alján elhelyezett linkben.

 

Mezőfi András tanítványai kereszttüzében

 

Ezt követően megkezdődött a fergeteges buli, a zenéről a vaskúti Bohémek zenekar gondoskodott. Eszméletlen pörgés volt sportolók – edzők – barátok – barátnők együtt ropták, alig győztünk kattogtatni. A rengeteg fiatal garancia volt a jó bulira, de az idősebb generációt sem kellett félteni.  Tíz órakor azonban Radnóti Miklósnak kicsit vissza kellett fogni a lovakat, hiszen ekkor került sor a díjátadó nagyobb részére. A tavalyi évhez hasonlóan ismét az egyesületek jelölhették ki, hogy saját berkeiken belül kik azok akik a legjobban megérdemlik a kitüntető figyelmet a 2017-es teljesítményük alapján.

 

Szőke Tímea birkózó is díjat kapott

 

 

A legnagyobb tapsot a két életműdíjas kapta, Schmidt Lajos és Rátvay Zoltán, a III. Béla Gimnázium és a Tóth Kálmán Szakközépiskola (majd utódja a Szent László ÁMK) legendás testnevelő tanárai, akik a kosárlabdapályákon egymással is sokat meccseltek, a bajai sporttért tett munkájuk pedig egészen kimagasló és példaértékű, melynek felsorolása több percig tartott a főszervezőnek.

 

Schmidt Lajos és Rátvay Zoltán

 

Rajtuk kívül különdíjat kapott  Vukováry György, aki technikai vezetőként, intézőként 45 évig állt a bajai kosárlabdasport szolgálatában. A hivatalos rész után ismét a tánctéré volt a főszerep, és aki úgy gondolta, hogy esetleg a díjátadó megtörte a lendületet az nagyon tévedett, hiszen sportolókhoz méltóan ezúttal sem az előtér telt meg dohányzókkal, hanem a parkett táncosokkal, ahol végig szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni.

 

 

A táncot csak a tombolasorsolás szakította meg éjfélkor, de amúgy hajnali negyed négyig tartott a buli. A lányok csinosak voltak, a fiúk elegánsak, a hangulat óriási, egészen kifogástalan volt minden. A Trend for Me butik ruházati és stíluselemzésével is jövő hét közben jelentkezünk.

 

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2034507276589314

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hozzászólok