2020. Október 26. Dömötör

Közélet

A magyar falvak megmaradása a tét

Antal Tibor | 2018. Feburár 16. 15:55:46 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Pénteken délután 14 óra 50 perctől Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese tartott sajtótájékoztatót Baján a Tóth Kálmán téren. Bár a sajtótájékoztató címe “a magyar falvak megmaradása a tét” volt, ennek ellenére az elnökhelyettes az április 8-i választásokkal kezdte.

 

 

Mint mondta Orbán Viktornak 2. 2 millió szavazója van ami a miniszterelnök szerint elég ahhoz, hogy megnyerjék a választást, de ha annyian elmennek szavazni, mint 2002-ben akkor ez nem biztos hogy így lesz. Arról nem is beszélve, hogy a 2.2 millió is lehet kevesebb. A fő célnak jelölte meg, hogy a Fidesz ne szerezzen abszolút többséget, és ezért keresik más pártokkal is a közös indulás lehetőségét.  Az elnökhelyettes után Hajdú Miklós, a Bács-Kiskun megyei 6-os körzet  képviselőjelöltje beszélt, akit egy idő után elnyomott a három órai harangozás. Annyi azért biztosan elmondott, hogy április 8-án felkelésnek kell lenni, amit úgy ért, hogy fel kell kelni a fotelból mindenkinek és elmenni szavazni.

 

 

A sajtótájékoztató második felében Gőgös a falvak problémáiról beszélt, és nem csak a mezőgazdaságról, hanem a rengeteg üres házról, a fiatalok elvándorlásáról, vagy épp az orvoshiányról is.

 

 

 

 

 

 


hozzászólok