2021. 8. Mihály

Közélet

A bányaisok zárták a sort

Antal Tibor | 2018. Feburár 16. 09:29:51 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Február 15-én csütörtökön tartotta szalagavató ünnepélyét a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Baján az MNÁMK Sportcsarnokában.  A végzősök bevonulását követően a 11. évfolyam adott rövid műsort, majd a hajósi fúvósokat is meghallgathattuk, és persze zenés összeállítás is volt az elmúlt évek legjobb képeiből.

 

 

Ezt követően Horváth Anett, tagintézmény – vezető búcsúztatta az évfolyamot. Az első szalagot Walterné Pataki Gabriella, a Bajai Szakképzési Centrum főigazgató – helyettese tűzte fel a tagintézmény – vezetőnek, aki a végzős osztályfőnököket tüntette ki ugyanezzel a figyelmességgel.

 

 

 Az osztályok persze az o-főknek jutottak, majd állófogadás, és pezsgős koccintás következett a szomszédos iskolaépület nagytermében. A pohárköszöntőt szintén Horváth Anett tolmácsolta.

 

Horváth Anett, tagintézmény – vezető pohárköszöntője

 

Gyakorlatilag ezzel véget is ért a szalagavató hivatalos része, ám az iskola szokásainak megfelelően a java csak most következett. A lányok átöltöztek báli ruhába, és rövid szünet után a nyitótánccal megkezdődött a Júlia bál.

 

 

A táncot betanította Pestality Bianka. A bál hivatalosan 11 óráig tartott, a zenét a Sziget Band szolgáltatta. A bányaisok szalagavatója időrendben az utolsó volt a bajai középiskolák rangsorában. Most már a ballagásokon, és az azt következő érettségi- és szakmai vizsgákon a sor.

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2032267240146651

 

 

 

 

 

 

 


hozzászólok