2020. 27. Hella

Magazin

Ilyen még nem volt

Bátori Magdolna | 2019. Április 21. 09:32:30 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Szemétfogócska eddigi életében még soha nem kellett kedvezőtlen időjárás miatt visszamondani a meghirdetett eseményt, de sajnos április 13-án ez bekövetkezett. A LUA csapatai ezért majd egy későbbi időpontban pótolják az elmaradt gyűjtögetést.

Így még mindig a SZEMÉTFOGÓCSKA 3. évének az első programjára hívom és várom sok szeretettel a természet iránt felelősséggel gondolkozó résztvevőket, akik folytatni szeretnék ebben az évben is az illegálisan kihelyezett szemétkupacok eltüntetését, és természetesen azokat is invitálom, akik szívesen ismerkednének a természet “nehézségeivel”.

 

 

Most a BALU SE sportolói – jégkorongozók – lesznek az “újoncok”, FERENCZI GELLÉRT és SIROK MARTIN vezetésével.
Időpont: április 27-e (szombat) 9 óra.
Gyülekező hely: Szivárvány utca vége, ahol az elkerülő út fut.
MINDEN A SZOKÁSOS: kesztyű, zsák, konténer, valamint a sportszelet, érem, piros pont, dicséretigazoló lap, és
sajnos a SZEMÉTMENNYISÉG IS!!!, amit a képek bizonyítanak.

 

Tisztításra váró terület: a volt szegedi úti laktanya gyakorlóhelyének környéke, melynek kiválasztásában fontos szempont volt a kevés aljnövényzet és Bokányi Zoli – a Polgárőrség vezetője – segítsége, amit nagyon köszönök.

Én nagyon bízom benne, hogy akik a 2 év során részesei voltak ezeknek az eseményeknek, azok az idei évben is csatlakoznak az állandó törzstagokhoz és megpróbálunk ÖSSZEFOGÁSSAL könnyíteni a természeten, hogy a jövőben egy tisztább környezetben élhessünk!!

MINDENKIT ÖRÖMMEL VÁRUNK A CSAPATBA!!!!

 

 

 


hozzászólok