2024. 23. Béla

Sport

Négyet tojt a sükösdi nyuszi

Antal Tibor | 2019. Április 20. 19:41:40 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kárpáti “Kacsa” bűvöli a labdát

 

Ősszel nyolcat rúgott a Sükösd Hercegszántón, ennek ellenére nem ígérkezett sétagaloppnak a két csapat szombati mérkőzése a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában, hiszen a Szántó azóta csatlakozott azokhoz a déli településekhez, akik szerbiai légiósokkal erősítették meg a keretüket.

 

Beköszöntött Sükösdön a digitális korszak

 

A csapatkapitány Zsók József találatával rögtön megszerezték a hazai vezetést, amit Murinyi Csaba büntetőből egyenlített ki a 14. percben. Az első félidőben elvétve forogtak veszélyben a kapuk. Volt lehetősége a sükösdieknek is, ám a legnagyobb helyzetet a 45. percben a vendégek hagyták ki. A félidő krónikájához tartozik még, hogy kényszerű okokból kettőt is kellett cserélnie a hercegszántóiaknak Kasznai Károly és Vörös Balázs személyében, amit tetézett hogy a második játékrészben Ilic Uros is megsérült.

 

Zsók József mesterhármasig jutott

 

A második félidőben a 72. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak is, amit elsőre védett Szudoczki Balázs, a kipattanót azonban Szabó Patrik a hálóba pofozta 2 – 1

A hajrában ismét Zsók József percei következtek. Előbb egy kontra végén, majd egy beívelést követően talált be az utolsó előtti percben kialakítva  ezzel a 4 – 1-es végeredményt.

 

 

Edzői értékelések:

 

Zsók József (játékosedző, Sükösd): Küzdelmes mérkőzést játszottunk, ahol a Hercegszántó megnehezítette a dolgunkat.Örülük a győzelemnek , kellett már a siker a csapatnak.

Szilágyi János (Hercegszántó): Korai vezetéssel szereztek előnyt a hazaiak,de egyenlítettünk tizenegyesből és még a vezetést is megszerezhettük volna az első félidőben. Sajnos két védő játékosom megsérült ami miatt á kellett szervezni a védelmet, és így folytattuk a második játékrészt. Ekkor már csak kontra támadásokat vezettünk mert a hazaikak kihasználva fáradékonyságunkat veszélyes támadásokat szerveztek. Sajnos kaptunk egy tizenegyest amiből megszerezték a vezetést. Lehetőségünk ekkor már nagyon kevés volt, és Zsók remek játékának köszönhetően a végén 4:1-es vereséget szenvedtünk

 

A forduló többi eredménye

 

Bácsborsód – Híd SC 2 – 2

Kunbaja – Hajós 2 – 1

Tompa – Mélykút 1 – 5

 

Vasárnap 17.00

 

Bajai SK  Bajaszentistván- Felsőszentiván

Dusnok – Érsekcsanád

Géderlak – Borota

Nemesnádudvar – Szeremle

 

 

A tabella állása:

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galéria: itt

 

 


hozzászólok