2021. 26. Paula, Vanda

Magazin

Hirdessen a SugóParti Híreken!

Médiaajánlat | 2018. Feburár 11. 11:11:10 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Az SugóParti Hírek portál (www.sugopart.hu) Baján már 2014 óta működő közéleti és közösségi híroldal. Elsősorban bajai témákkal foglalkozunk, de a környék eseményei, hírei és az országos jelentőségű események is megjelennek oldalunkon, a városi ügyektől a sporton át, egészen a szórakoztató tartalmakig.

 

Egyéni hangvételű cikkeink, publicisztikáink egyedivé tesznek minket a térségben, hírportálként az évek alatt megkerülhetetlenné váltunk Baján és környékén. Több, országos visszhangot is kiváltó cikkünkkel a legnagyobb országos hírportálok figyelmét is többször felkeltettük, számos alkalommal átvették cikkeinket. Sok, közérdeklődésre számot tartó témát mi tárunk először a nyilvánosság elé.

 

Tudósítunk a helyi rendezvényekről!

 

Küldetésünknek érezzük, hogy az egyre inkább centralizált hírszolgáltatók közt megmutassuk a véleménynyilvánítás sokszínűségét. Így ha olvasóink számára fontos lehet egy hír, vagy esemény, mi igyekszünk beszámolni róla. Szeretünk írni közügyekről, politikáról, a környék sikereiről, eredményeiről és nagyrendezvényeinkről, illetve érdekelnek minket a köztünk élő, valamiért érdekes arcok is, nem utolsó sorban nagy hangsúlyt fektetünk a sporthírekre is.

Mivel a hírfogyasztás már áttolódott az on-line térre, és kifejezetten a közösségi oldalakra, így a SugóParti Hírek is jelen van a Facebookon. Minden cikkünket megosztjuk a facebook oldalunkon, mert tapasztalataink szerint olvasóink nagy része onnan követi a híreinket.Oldalunk:https://www.facebook.com/sugopartihirek/

 

 Legtöbb olvasónk a facebook oldalunkról követi a híreinket! 

 

A 2017-es évben a sugopart.hu hírportál 2 millió 45 ezer oldalmegtekintést produkált. Az olvasók száma 42,2 %-kal növekedett, azaz 2018 januárjában 357.000 ezer egyedi olvasóval rendelkezik a portál. Az olvasók 75%-a rendszeresen visszatérő olvasó. Az olvasottságunk is folyamatosan emelkedik, 2018-ra 67 %-kal többen olvasták a Sugoparti Híreket. Portálunkat elsősorban bajaiak olvassák, az olvasók nemek szerinti megoszlása egyenletes. Korcsoportokat tekintve 18-34 éves korosztály 61 %-át teszi ki az olvasóknak a 35-54 évesek a 28%-át és a maradék 11% az 55 év feletti olvasók. (Adatok forrása: Google Anaytics)

A hírportál saját Facebook oldalán az oldal követőinek száma közel 15.000, mellyel hírportálok közt a legnagyobb Baja és környékén.

 

Médiajánlatunkat és elérhetőségeinket itt találja: Letölthető dokumentum , vagy az alábbi képre kattintva is megnézheti.

 

 Hirdessen Baja és környéke egyik legolvasottabb hírportálján!

 

 

 

 


hozzászólok