2020. 10. Amália

Magazin

Gyerekek napja

Antal Tibor | 2019. Május 26. 22:05:40 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A szokásosnál jóval gazdagabb kínálat várta a családosokat vasárnap gyermeknap alkalmából Baján, a Petőfi – szigetben. Az ingyenes  városi programok az Ifjúsági szálló udvarán voltak, ahol ezúttal több ugrálóvár, kézműves foglalkozások, koncertek, sőt pónilovaglás is szerepelt a repertoárban, sőt a szerencsések ezen a nap a kisvonaton is ingyenesen utazhattak.

 

 

A kerítésen kívül voltak  a szokásos árusok, a hintások pedig az uszoda felé, ami viszont újdonság volt, hogy az első alkalommal megrendezett Sportágválasztón a város legtöbb sportegyesülete bemutatkozott, és igyekeztek mind színesíteni is a programot. De nemcsak az egyesületek voltak aktívak, hanem például az Eötvös József Főiskola is összeállított több igen kreatív koordinációs pályát a legkisebbeknek.

 

 

A gyereknap kifulladásig tartott a szülők és gyerekek nagy örömére, úgyhogy ma este biztos a legtöbben hamar ágyba kerültek. Egyetlen negatívum, hogy a kukák délutánra már úgy néztek ki, mint a konténerek a temetőnél anyák napjakor.

 

 

Amikor teli van a kuka, de nem akarsz szemetelni

 

 


hozzászólok