2019. szeptember 17. Zsófia

Magazin

Nagyszínpad!

Heavenhike | 2019. május 22. 20:25:27 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

 

Nemrégiben írtunk róla, hogy a bajai alternatív pop csapat, a Heavenhike bejutott a Fishing on Orfű Fesztivál „A Nagy Fishing-tehetségkereső” 10-es döntőjébe. Az ország egyik legnépszerűbb és egyben legbarátságosabb zenei fesztiváljára azonban csak a 3 legtöbb szavazatot begyűjtő zenekar kerülhetett be.

 

 

 

 A közönségszavazás vasárnap ért véget, és nagy örömünkre a bajai srácok pedig a 2. helyen zárták a megmérettetést. Ezennel is köszönjük olvasóink szavazatait. A Heavenhike ennek fényében június 21-én (pénteken), este 6 órakor léphet a Nagysátor színpadának deszkáira, s olyan kultikus zenekarokkal játszhat egy napon, mint az Óriás, a Müller Péter és a Sziámi, a Kaukázus és a Colorstar.

Információ még a csapattal kapcsolatban, hogy június 2-án érkezik „részegÉsz” címre keresztelt első egész estés nagylemezük, amelyen, elmondásuk szerint, pop, hip-hop, rock, funk és alternatív zenei elemeket vegyítenek.

A zenekart élőben Baján a Halfőző Fesztiválon csípheti el legközelebb a hazai zeneszerető közönség, mégpedig július 14-én vasárnap, a Petőfi-sziget Mogyi Színpadán.

 

www.youtube.com/heavenhikemusic

www.instagram.com/heavenhike

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment